-
Nejprve bych chtěl říci, že s kuónovou privatizací se to moc nevychytalo, podobně jako s rozkradeným majetkem, "rozdáním" klíčových ekonomických možností někam do zahraničí. ALE... Klaus byl důstojný člověk, který uměl reprezentovat naši republiku /jen tu proboha nezačněte vytahovat pitomé pero/ a hlavně! Nevydal ji napospad EU. Teď teprve poznáme, co říkala Bobošíková se stane skutečností. Ale k prezidentovi. Za Havla asi vše klapalo, že ano? Nevadilo Vám, že se omluvil Němcům, že byl ochlasta. Zaprodanec.
Vážím si Vás, pane Klausi, že jste se nebál a šel proti EU, vážím si Vás za Vaši odvahu, vystupování. Jste jeden ze tří prezidentů, který měli a mají můj obdiv. Nemám tolik let, tolik zkušenosti, ale umím číst - ze spisů o Masarykovi, Benešovi jsem se něco dočetl a mám "udělaný" o jejich osobnosti ucelený obraz.
a amnestie ? tolik humbuku kolem ní - vše jen záminka, jak Vám znepříjemnit odchod...ale to jsme my, Češi patolízalové a zaprodanci -> kam vítr, tam plášť... -
-
viki,jestli je klaus důstojný,tak málo čteš a málo se díváš a málo přemýšlíš proč je tolik lidí bez práce,bez domova a republika má velký dluh a tý reprezentaci víš tedy velmi málo,klaus patří do žaláře,je to zloděj,intrikář a lhář a navíc je na mladé chlapce.Trochu si přečti co o něm píší nezávislí spisovatelé a novináři.A co Zeman proč myslíš že pude na Hrad? Protože mu Klausovi koně k tomu pomohli,aby zlodějina fungovala dál.Jak si může někdo takového darebáka vážit a nemluvě o té poslední amnestii,běž si zkusit kolem desáté hodiny večer projít dírou na Hl nádraží v Brně,před amnestií to byla hrůza a tedˇ? No běž a Klausovi pak budeš chtít nakopat prdel.Klaus patří za katr.
-
-
Omlouvám se za překlepy.
-
dotaz
Odkud jste, Láďo? -
-
Re: dotaz
Je to pro Vás tak moc důležité? -
-
Re: Re: dotaz
Vůbec, chtěla jsem jen vědět v jakém kraji, jaké pracovní příležitosti a tak. Omlouvám se, jestli Vám to nebylo milé. -
-
Re: Re: Re: dotaz
Severomoravský,dnes Olomoucký kraj. S prací nemám přehled.Já jsem zemědělec, tam je příležitosti málo,dáse říci žádná, jako jinde v Republice.Jinak se nezlobím, je to názor věci.A přeji hodně úspěchů, při výběru zaměstnání, které by vám sedlo na míru.V dnešní době je to velmi komplikované.Podnikatelům dali zelenou, při zkušební době což znamená že i po roce i dřív vás můžou propustit pro nadbytečnost a nemusí to být pravda,že jste nadbytečná,i bez udání důvodů. Za vším jsou peníze které dostanou od pracovního úřadu,tak zvaná dotace za to, že vás zaměstnají. Ale nikde není záruka že ikdyž jte slušný(á) zaměstnanec,tak vás bez milosti propustí.Neberte to 80 tisíc na každého přijatého z pracovního úřadu.Většinou se ptají,jstena na pracovním úřadě?Potom máte pramalou šanci se o práci ucházet.Jemě vás upřímě líto.Já mám problém zdravotní a zvažuji že podám odvolání k ústavnímu soudu jak se zde porušují práva občanů se zdravotním postížením.Ohánějí se ústavou České Republiky, a sami ji porušují.Tohleto je právní stát?KOCOURKOV V KOCOURKOVĚ!!!
-
-
-
-
Podli informací z internetu má majetek 250 mld Kč. Jak k těm penězům přišel? A Kelner mu koupil zámek v Holandsku. To jako proč?
-
Václav Klaus je nejhorší polobuzerant!!!
-
Třeba je zkurvená Livie jeho sestra a my víme hovXno.Vašku,jak se ti mrXdá vlastní rodina?příjemné,viď?Na co ženský,když postačí sourozenci.Jinak by Vašek mladší nemohl být takovýto retard.Řekni synovi,ať se zahrabe pod zem s takovýto hnusným a otřesným xichtem.Jak ho můžou ženský chtít,asi sexi mozek,ale to je jediné.Bůh ví,jestli se Vendové dokonce nemrdají spolu.Takhle mentální rodinu sem dlouho neviděla!!!
-
-
Jsi lůza a nejhrubší podsvětí největšího kalibru. Takhle to dopadne, když to lepší z tvého táty, zůstalo na stehnech tvé mámy. *1*
-
Ty primitivní Jarmilko postižená oligofrenií, doufám že již se léčíš, dle mého názoru je to již u tebe nevyléčitelné. Vypadá to na IQ 25 - 39 bodů, tj. těžká mentální demence. *12*
-
-
Ubohý národe, diváci Novy a Čtenári Blesku. Vaše primitivní "příspěvky" svědčí o vaší intelektuální úrovni. Patříte mezi
póvl národa, nevidíte si na špičku nosu, neumíte používat svůj vlastní
mozek (jestli nějaký máte), necháte s sebou manipulovat medii a ostatními manipulátory. Nesaháte panu Klausovi ani ke kotníkům.
Národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Vše je výsledkem vašich
voleb, t.j. výsledkem vašich mozků. -
-
Ty seš stejný jak on
-
Pravdomile, je to výstižné.
-
a koho teda volit ty chytraku kdo tam byl tak krad ana obycejny lidi kaslal klaus to vsechno odstartoval a vedel presne co dela.
-
-
jet o::.......
-
politik
-
Je na první pohled vidět, že o prof. Ing. V. Klausovi, CSc., to napsal nějaký člen klubu vysoukaných nohavic a pravdolásky V. Havla. Jeho hodnocení tomu odpovídá. Oni tito lidé se dodnes ještě nevzpamatovali z opoziční smlouvy, kde doplatili na své vlastní vydírání silnějších stran tak, že 4 roky " čučeli " z opozičních lavic a přišli o posty. Do smrti to neskousnou.