Přejít na výpis diskuzí

Václav Klaus

OSOBNOST 15.10.2010 
356 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČTĚTE VELMI POZORNĚ!!

Já Václav Klaus!!

Já vím, že před rokem 1989 měli všichni práci,měli kde bydlet a měli co jíst,ale to je špatně! To je ale naprosto demotivující! Jadině lidé hladoví a stresovaní mohou podávat výkony, které naše rozvinutá kapitalistická společnost potřebuje, aby mohla zajistit růst růstu! Tento stav se nám v devadesátých letech podařilo navodit. Každý mohl být bohatý,zhasnuto bylo dost dlouho! A kdo toho nevyužil, ať si dnes nestěžuje!

Bohužel lidé jsou neuvědomnělí, nevědí, že to s nimi myslíme dobře a tak se uchylují k různým nepravostem - předstírají choroby, předstírají nedostatek peněz,předstírají, že nemají kde spát, ale naštěstí je zde pan Kalousek, který ví jak na ně!

Co nato říkáte lidičky,necháte si to líbit?
  • este jedna vec se tu nadavate na sebe boze, ste cesi nebo romove...se za vas ztydim...
  • Oproti divadelníkovi Havlovi rozhodně lepší prezident a odborník v oboru (Ekonom).
  • Po revoluci jsem panu prezidentovi hodně fandil, více než panu Havlovi.Už mě to hodně přešlo.Ale musím uznat, že je velmi inteligentní a co se týče EU měl vždy pravdu
    • Pane doktore, ono to s tou inteligencí až tak excelentní nebude. To by nahlas neříkal: "Hm, pane Kožený, naše země potřebuje více takových lidí, jako jste vy". A ti kterým ještě slouží paměť si vzpomenou, kterak pan profesor v polovině 90 tých let propagoval spolupráci s Evropu a jak vehementně objasňoval hloupým spoluobčanům, jaké výhody bude mít vstup ČR do EU. A když se to ukazuje jako totální kravina, tak pan profesor teď zase vehementně poukazuje, jak je špatné spolupracovat s EU. Jak přicházíme o samostanost, svébytnost a jak na EU doplácíme. To nám měl říci pan profesor dříve. A už vůbec není inteligentní cpát své rozumy i do oblastí, kterým evidentně pan profesor nerozumí. Třeba ekologie, enviromentalismus. Takový prezident nám dělá ve světě ostudu. Změnám klimatu nerozumí ani vědci, natož potom nějaký ekonom třetí cenové skupiny. Takže inteligence pana Klause takových 125. A to má kde kdo.
      • Svůj titul profesor si Klaus vymohl jen politicky, jinak je méně než lidská nula. Je to jako to obvykle funguje mezi charakterově defektními českými politiky, moc a peníze již mají, takže si nakoupí jen ještě ke jménu titul, aby "vypadali" vzdělaně, jako se to dělá např. na plzeňských právech, nebo jak to třeba udělal pan Hašek z ČSSD na světoznámé Univerzitě Sládkovičovo na Slovensku. Je to opravdu ubohé lidské panoptikum.
  • Fandím mu

Nikdy jsem klause neměla v lásce,ale od té doby co odmítá podepsat Lisabonskou smlouvu,mu fandím.Nechápu lidi co tvrdí,že když ji ostatní státy podepsali,že my musíme taky,abychom nevyčnívali.Kdyby ji Evropa nepodepsala,nikdo by o ní u nás ani necekl.Jednou si prezident stojí za vlastním názorem (a myslím,že zastupuje názar většiny obyvatel ČR)a už by ho naši slavní politici odvolali z prezidentské funkce,protože se jim zrovna to,co říká nehodí do krámu.Jděte se všichni zahrabat a hodně hluboko. Chcete,aby se sem nahrnuli Němci a dělali si nároky na naši zem???(protože to všechno se může stát,když díky LS přestanou platit Benešovy dekrety).Teď by možná někdo nesouhlasil a myslí si,že se to nemůže stát,ale kdo jako první usiloval o zrušení Benešových dekretů?Zamyslete se!
  • Za prachy...

http://www.youtube.com/watch?v=uPfZ GRcmwZo
    Vážení spoluobčané,
    přehrajte si přílohu Karla Kryla z roku 1990, kdy navštívil studenty VŠ, jak aktuální po 20 letech. Snad se vám otevřou oči.
    *14*
    • Re: Za prachy...

Chtěl jsem si ten odkaz přehrát, ale po zadání se mi objevilo, že na tento odkaz nebylo nic nalezeno !!! *9*
    • Re: Za prachy...

http://www.youtube.com/watch?v=uPfZ GRcmwZo
  • Nejlepší Pretident

Dobrý den, Václav Klaus je nejlepší prezident,kterého kdy ČR měla, nic víc nemám na jazyku *14*
    • Re: Nejlepší Pretident

A kolik jsi těch prezidentů zažila kikino? Tipuju tak jednoho maximálně dva. *1*
  • Peníze nejsou v životě všechno!!!!!!!

• Schválení rozpočtu

Dobrý den chtěla bych jen říct,že to co je za škrty v balíčku na rok 2011 se mně vůbec nezamlouvá.Mám 2 malé děti a to málo co od státu dostávali jim chcete vzít?Přece za to,že se ve vládě neumí hospodařit a ztrácejí se tam miliardy nemůžou ti nejmenší,vždyť je to absurdní.Žijeme 2 dospělí a 2 děti ze 22 000 kč myslíte si,že je to v 21 století morální a neponižující abych počítala každou korunu a neměla ani na to aby syn navštěvoval nějaký zájmový kroužek?Zamyslete se nad tím komu chcete nejvíce sebrat. *13*
  • Vaclav Klaus nevim proc ale silne mi pripomina Gustava Husaka...memam ho rad a nazev tuneldedek na neho presne sedi,nechal vytunelovat a rozkrast Ceskou republiku.Podle me jeho vypocitavost a vychytralost je neskutecna...pred par lety vystoupil z ODS a dela ze za nic nemuze at skonci na smetisti dejin a nestekne po nem ani pes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit