-
Nesnáším Klause,na ten jeho věčně vysmátý a falešný xicht se nedá dívat.Díky bohu že už nebude prezident.
-
S.O.S.
Pane presidente Č.R. Václave Klausi prosím Vás pomozte mi.Jde mi o můj život a pomoc nevinému odsouzenému člověku.Věřím tomu,že mi pomůžete.Jelikož máte absolutně neschopné lidi tj. vládu Č.R. kolem sebe plus jen falešné soudce i policii.Byl jsem nucen Vás mnohde napadnout,urazit a vyhrožovat,abych popostrčil k práci laxní zákonodárné orgány včetně masokombinátu F19 Mudr.Zlaty Pernicové v Brně,která je spíše terorismičkou.Všechno i s různými příspěvky v diskusích atd. bylo,je a bude jen mé volání o pomoc.Jinak to nejde při systému okrást a zabít všechny občany Č.R. a já se nikde nemohu dovolat pomoci, ,bezvýsledně,policie,soudy a ombudsman."Chci se Vám za vše omluvit.Nic z toho by nevzniklo,nebýt neschopnosti zmíněných instancí.Vy jste jediný kdo to může změnit nejen u mne a toho člověka,ale i v celé České Republice.Také Vám v tom chci pomoci.Jen přežít!Můj mob.720166491 *4* -
-
Re: S.O.S.
A bylo vyslyšeno volání S.O.S. ???? -
-
Re: Re: S.O.S.
Paní Kočí,jsem již skoro měsíc doma díky Nejvyššímu soudu Č.R.,panu Judr. Tomášovi Kalabusovi a panu Mudr. Zbynkovi Chadimovi.Zda v mé cause zasáhl pan president Č.R. Václav Klaus nevím.Jen ten neviný člověk stále trpí bezpráví neoprávněným uvězněním.Já strávil rovněž neoprávněně omezení mé svobody v P.L. Černovice,ale měl jsem štěstí na dobrý personál v nejtěžším mužském odd. 18.Je to až neuvěřitelné,že jsem to v té společnosti delikventů přežil.Ku prospěchu mého zdraví jsem měl sice ty nejlepší léky,ale ze stresu mi vypadaly vlasy a ztloustl jsem tak,že si nezavážu tkaničky u bot.Nyní mě po mém dovolání možná čeká opětovně toto markýrium,ale doufám,že to dopadne dobře.Víte,je tu pro mne ještě hrozba toho,že se soudím o můj dům s profesionálními podvodníky jdoucími přes mrtvoly u toho samého soudu,tak jen aby to nedopadlo tak jak je justičním zvykem lidi v majetkoprávním řízení likvidovat s mafií psychiatrie k mé destrukci člověka co je v právu a není solventní jako zmínění zvýhodnění zákeřní podvodníci v čele s jejich podjatou paní Mudr. Martou Holanovou.Snad zvítězí rozum a pravá spravedlnost nejen u mne,ale i u toho neviného člověka,který je uvězněn bez viny... *4*
-
-
-
Doufám že tuhle svini se už vaří voda
-
KLAUS
Jednou vzhůru,za čas důle,hejbejte se zas škatule! Prostý lid nebolí hlava, že Vaškovi zhasla sláva. Synek hrdý-říká žena,Klaus-toť vysoká cena!V kase státní díra vzniká,chudobná je republika.
Kožený je loďstva pán,nám zbyl jenom kapitán. Zahráli si na tutovku,rozkradli i Becherovku. Všichni chtěli velké díly,tučná konta,krásné vily. Jak budou žít prostí lidé?kůstka pro ně ještě zbyde. Tenkrát měli holé ruce,něžná to prý revoluce,Gaunerům-ni penále,obětem šou v katedrále. Slítaj se k nám pěkní ptáci,kypré děvky a pasáci. Chvalozpěvy nových lhářů,kryjí rejdy tunelářů. Prý jsou tu v zákonech díry,sami si je vytvořili! Chrání si je mocí,silou,by nám mohli pouštět žílou. Člověk kouká,jako jelen,Bože,zas spad z mlýnů řemen? Dokud kosti v nás nechrastí,potud chceš je nechat krásti? Vznikají nám strany nové,vedou je však Jidášové. Pomoz nám od jejich zmarů,jak Tvá máti od tolarů! Kde by se to lidem zdálo,kolik plev to vyplavalo,hašteří se jako děti,platy své si svorně světí. Někdy mají argumentů,jindy spávaj v parlamentu,lavice tam bývaj prázdné,v bufetech jim to nevázne! Žádný problém-koupit draka vzor si vezmou-u Čermáka. Postih za to žádný není,jsou nato lidové ceny. Bože,roztoč mlýny svoje,zastav lidské zmaru stroje,prostý lid,ten tíseň jímá,zbude po nich Hirošima! Národ čeká,co se stane,snad nebudou prosby plané,Svatý Václav zírá z kopce,studem za ty své jmenovce! *8* -
Vendo,ten tvůj retardní syn vylezl Livii z prdelee nebo z kanálu?Předem děkuji za odpověď
-
-
Nene,Livia s Vendou měli úchylku ve zvířatech a když Livii jednoho dne lízal kunddu čokl,tak Venda nebyl doma a ona byla v sedmém nebi tak,že si nevšimla že jí mrd@' pes.A jelikož v ní z předchozího večera zůstalo Vendovo sémě,tak se to zkřížilo a vylezlo z ní to,co vylezlo..Blbá náhoda..
-
-
Vendo,silnější pes mrd@' !
-
-
-
Kdo tahá za provázky na scéně Českého divadla, ve kterých kapsách skončili peníze, na jaké výplatní listině je principál.
http://issuu.com/klausovavelezrada/docs/odkvetani_s_hanbou -
To je veliká pravda bývalý prezident se po SVých"nezdarech"pro nas!!!!! nezdarech ještě drze ukazuje veřejnosti kdesi promluvil že jsme nemocni to je nemocný pul národa kteří maji stejný názor že to byl kamarad kamarádu a proto jim dal tak skvělou amestii????!!!!!!Stydte se a šáhněte si do svědomí pane bývalý pr........
-
obyčejný gauner a grázl.ješitný kleptomanský narcis.nestojí za odplivnutí.fuj.
-
Soudruhu Klausi kalousku Necasi jste kapitalisticky zlodeji povesit vas.a jeste mucit od lidi ktere okradate.uz to delate i v zahranici.u nas se lidi boji do ulic ono to prijde nebojte budete viset ubozaci.pani mela pravdu jste psychopat havel jeste vetsi a zeman hnus.husak to byl prezident na nej nemate ubozaci
-
Je to výsměch nám všem.Jako v Kocourkově.