-
Ahoj Vašku přeji ti všechno nejj k narozeninám a nezapomen je pořádně oslavit *1*
-
Milý Vašku přeji Ti vše nejlepší k tvým narozeninám,doufám, že to pořádně oslavíš *1*
-
Ahoj Vašku...Přeju Ti všechno nej nejlepší k Tvým dnešním narozkm..hodně štěstí,zdraví,lásky když je dnes ten Valentýn...tak si to užij..:** *14* *14* *14*
-
Milý Vašku přeji Ti vše nejlepší k tvým narozeninám,doufám, že to pořádně oslavíš *1*
-
Já bych chtěla říct sama za sebe,že není moc dobrý,když jsem dáváte kontakty přímo na sebe a kydž už někam dám ten kontakt tak někomu koho z nám *3* a né sem kde toho každej využije *3* *3* nechci vám dávat hlavně žádnou přednásku,ale jestli jste jenom trochu v pohodě tak se nad tím zamyslete
-
Ahoj,tady s kámoškou máme blog nejen o Vaškovy.Tak kdyžtak juknete a nezapomente připsat koment :)) http://smile-pls.blog.cz
-
přesně tak)
jen puberťačky jsou
nepřemýšlí jak by toho mohl někdo ošklivě zneužít -
Holky proboha vzpamatujte se! *3* Opravdu si myslím, že není nejlepší nápad dávat sem svoje kontakty, jste vážně tak naivní?! Ano možná se vám někdo ozve, ale někdo kdo jen využije vaší naivity a náramně se nad vámi pobaví! *3* Vašek je skutečně fajn, ale pochybuju o tom, že by někam zveřejnoval svoje kontakty a už vůbec, že by na takové věci měl čas! *3* Tak to tady trošku umírněte, bud'te nohama na zemi a ved'te normální diskuzi! *3*
-
Ty si dobrá píča:DDDD
celej nadrženej je na tebe;)
kolik ti je 13? určitě viď. .
přeju vám to určitě ti napíše jo:DDDDDDDDDDDDD -
Jaaj mělo to bejt napsaný jinam;)))
-
Si piš, jen mě zajímá jak jsou dneska ty puberťačky blbý
-
maximálně tak nějakej úchyl;))
-
Jo jo žárlí že my kluci ho můžem mít a ona může líbat maximálně jeho fotky *1* *3*
-
sám ti to řek se sním znáš jo --- a nenapadlo vás že když tu dáte svůj mail tak vám muže napsat kdokoli cizí akoráz pod jeho ménem *1*
-
ahojky tady zase já .... :D Já se jen chtěla zeptat jak se máš ?? a jesi ten email co si mi psal na klarenzete ........ bla bla bla :D ( jesi si to psal ty ale nemyslim to ve zlim ) ,tak jesi to cos napsal píšeš všem takhle nebo sem ještě s pár dalšíma výjimka ??? plsky odepiš mi na mail klarenzete@seznam.cz díky moc :D čusky :D
-
Tady si z vás někdo dělá srandu Václav to určitě nepíše!(sám mi to řekl)
-
ahoj Vašku chtěly by sme se zeptat jestli to s tím setkáním myslíš vážně ... snažily sme se ti odeslat mail, jenoomže tvůj email je neplatný tak sme uvažovyly jetli nahodou to tu někdo falešný nedal... jinak si náš oblíbený herec ...a jsme ve stejném věku jako ty :)) prosíme o odpověd dala bych tu můj mail ale měla bych strach že by si někdo vzali i cizí lidé předem ti moc děkujeme za odpověď ale pořád myyslíme na to jak by si z Plzně dojel ... :D díky
*15* *14* -
ahoj vašku si fakt moc hezkej kluk moc se mi líbíš v ulici si fakticky nejjj herec *14* *14* *14* *3* *3*
-
to už vás třináctky přestal bavit bieber nebo co, že jste tak hloupý a naivní, že tu cpete kontakty :D kdyby vám psal, když tady ani nemáte fotku, nic, tak by byl asi hodně blbej, což on neni :))
-
no taky jseš pěkná blbka, když ani nevíš, jak se píše sexy :D