Přejít na výpis diskuzí

Václav Matějovský

OSOBNOST 29.8.2010 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak jako to jsem můžu rovnou dát... Zapadající Slunce tak to je můj fb a minutka8@seznam.cz.... *3* Jak se máš Václave?? Máš nějakou svojí osobní stylizaci jména...Říkat ti celým jménem...nevím příjde mi to trochu divný.
  • ahoj miky jsi ten nejhezci klukk ktereho jsem kdy videla dyztak se ozvi jo byla by jsem rada muj email je cimbalka123@seznam.cz *4*
  • Ahoj.. :) nevím jestli si vůbec něco takového čteš ale to nevadí. Chtěla by jsem si jenom popovídat... :) Byla by ses ozval byly by jsem ráda :)
  • Ahoj Miky jsi nejhezčí kluk na světě a dobrý herec *14* *14* *14*moc moc se mi líbíš *14* *14* *14*
  • ahoj miki ráda bych se s tebou viděla moc se mi líbíš doufám že máš fb nebo email
  • miki ráda bych se s tebou chtěla někdy setkat moc se mi líbíš *15* *14* *3*
  • JJ, je hezkej, taky bych se snim chtěla potkat, ale kdyby měl splnit toto přání každé z nás,musel by objet celou Českou republiku. *4* Jinak já bych si ještě ráda přečetla nějaký ty jeho povídky, co píše. Moc by mě to zajímalo.
    My máme ve třídě taky jednoho hezkýho, vtipnýho a chtrýho kluka, ale je to pěknej děvkař. *1*
  • 100 % SOUHLAS *1*
  • je hrozne mooooc krasnej je nejhezci kluk kteryho sem videla miliju ho <3 *14*
  • Tos jich teda moc neviděla..
  • lool mě je 16 a řikam ze je seksi :DD a co jako?? me n ezajima ze hraje v ulici proste je to kundák ikdyz mladej :DD *7*
  • je dobrý herec v ulici xD...♥♥♥♥♥♥♥
  • Ahoj vy všichni jste se úplně pomátly ne?.... Dyť je to úplně normál kluk....ale dyť jo je hezkej,a možná milej ale vždyť ho vůbec neznáte tak co to tady melete a jestli jste se zabouchly do Mikyho tak jenom do tý postavy co hraje vždyť vůbec nevíte jak se chová v reálu....jo mě se taky trochu líbí ale že bych jsem napsala "Miluju tě" tak to asi ne ale jo chtěla bych se s ním možná setkat ale pochybuju o tom že by šel s některou fans ven....ale co my víme?....třeba by šel a pochybuju o tom že někdo má jeho kontakty ale co tak třeba ho pár lidí zná ale takovej FB by se sem hodil...:) ale nevim jestli by si nás přidal...:) no nic tak už to asi ukončim jenom slovama že je dobrej herec a ať dělá co dělá(myslím jako kariéru) tak v tom je moc dobrej....:) tak Hoj lidi nevím jestli si to přečtete ale já jsem se u vašich komentů nědy zasmála...:)..:)...:)
  • Já si taky myslim že je sexy a že je prostě užasnej :-**
  • Je to snad nejhezčí kluk kterýho sem kdy videla uplne boží zbožnuju ho <3<3<33
  • moc se mi líbíš *14* *14* *14* *14* moc a moc *14*
  • jsi dobrý herec a taky dost hezkej *14*
  • Re: nikdo není...................

já vím jaký je v reálu a řekla bych že je občas až moc sebevědomej ale je dost chytrej,vtipnej a abyhc nezapoměla je fakt sexy:D
  • MaRky

Jo, je užsnýý!! ♥♥ :DD
  • :D

Je strašně krásnej ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit