Přejít na výpis diskuzí

Václav Matějovský

OSOBNOST 29.8.2010 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj Vašku chtěly by sme se zeptat jestli to s tím setkáním myslíš vážně ... snažily sme se ti odeslat mail, jenoomže tvůj email je neplatný tak sme uvažovyly jetli nahodou to tu někdo falešný nedal... jinak si náš oblíbený herec ...a jsme ve stejném věku jako ty :)) prosíme o odpověd dala bych tu můj mail ale měla bych strach že by si někdo vzali i cizí lidé předem ti moc děkujeme za odpověď ale pořád myyslíme na to jak by si z Plzně dojel ... :D díky
    *15* *14*
  • ahoj vašku si fakt moc hezkej kluk moc se mi líbíš v ulici si fakticky nejjj herec *14* *14* *14* *3* *3*
  • to už vás třináctky přestal bavit bieber nebo co, že jste tak hloupý a naivní, že tu cpete kontakty :D kdyby vám psal, když tady ani nemáte fotku, nic, tak by byl asi hodně blbej, což on neni :))
  • si moc bezva kluk *3*
  • Ahojky Vašku (Miki) :) chtěla bych ti říct , že seš bombovej herec ale i kluk no prostě chtěla bych se s tebou seznámit a jesi nejsi proti napiš mi plsky na e-mail : klarenzete@seznam.cz diky ahoj P.S seš k sežrání :D
  • JJOO A JA MAM NA MAILU CHYBU MISTO CARKY TECKAOOKK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj vašku jaks se mas nejde mi abych ti poslala mail tak mi to nejde poslat dyztak se ozvi na muj mail mika.andrejka@seznam,cz pppaaa jjoo a nechtel bys semnou chodit cusky na tu otazku se ozvi na mail jjoo prosim te pppaaa *14* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Ty si dobrá píča:DDDD

celej nadrženej je na tebe;)
      kolik ti je 13? určitě viď. .
      přeju vám to určitě ti napíše jo:DDDDDDDDDDDDD
  • neví někdo kollik měří????? *3*
  • Ahoj lidi jsem herec Vaclav Matějovsky a chci vam řic že děkuji za upoutavky a těšim se na setkani lze domluvit na emailu VaclavMatějovsky@seznam.cz rad se svama setkam kde koliv ! s pozdravem vaš Vašek Matějovský
    • maximálně tak nějakej úchyl;))
  • *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit