-
hmmmmmmmm :) sexy kunďáček :-** velice sexy :)
-
Jj můj bejvalej spolužák *4* *4* ..je fajn. Ten má páni fanynek, kdybych vypadal aspoň z půlky jako on..tak se měj Vašku
-
Mě příjde jako fajn kluk:) Příjde mi jako fajn kamarád:).. Kdyby byl takový jaký je v Ulici i v reálu, chtěla bch ho mít za kámoše.. A je taky hezhej.. Je mu ale patnáct.. Ještě dospěje a může se úplně změnit..:)..
-
ahoj miky jsi ten nejhezci klukk ktereho jsem kdy videla dyztak se ozvi jo byla by jsem rada muj email je cimbalka123@seznam.cz *4*
-
-
no tak jako to jsem můžu rovnou dát... Zapadající Slunce tak to je můj fb a minutka8@seznam.cz.... *3* Jak se máš Václave?? Máš nějakou svojí osobní stylizaci jména...Říkat ti celým jménem...nevím příjde mi to trochu divný.
-
-
Ahoj.. :) nevím jestli si vůbec něco takového čteš ale to nevadí. Chtěla by jsem si jenom popovídat... :) Byla by ses ozval byly by jsem ráda :)
-
Ahoj Miky jsi nejhezčí kluk na světě a dobrý herec *14* *14* *14*moc moc se mi líbíš *14* *14* *14*
-
ahoj miki ráda bych se s tebou viděla moc se mi líbíš doufám že máš fb nebo email
-
miki ráda bych se s tebou chtěla někdy setkat moc se mi líbíš *15* *14* *3*
-
JJ, je hezkej, taky bych se snim chtěla potkat, ale kdyby měl splnit toto přání každé z nás,musel by objet celou Českou republiku. *4* Jinak já bych si ještě ráda přečetla nějaký ty jeho povídky, co píše. Moc by mě to zajímalo.
My máme ve třídě taky jednoho hezkýho, vtipnýho a chtrýho kluka, ale je to pěknej děvkař. *1* -
je hrozne mooooc krasnej je nejhezci kluk kteryho sem videla miliju ho <3 *14*