Přejít na výpis diskuzí

Václav Matějovský

OSOBNOST 29.8.2010 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je dobrý herec v ulici xD...♥♥♥♥♥♥♥
  • Ahoj vy všichni jste se úplně pomátly ne?.... Dyť je to úplně normál kluk....ale dyť jo je hezkej,a možná milej ale vždyť ho vůbec neznáte tak co to tady melete a jestli jste se zabouchly do Mikyho tak jenom do tý postavy co hraje vždyť vůbec nevíte jak se chová v reálu....jo mě se taky trochu líbí ale že bych jsem napsala "Miluju tě" tak to asi ne ale jo chtěla bych se s ním možná setkat ale pochybuju o tom že by šel s některou fans ven....ale co my víme?....třeba by šel a pochybuju o tom že někdo má jeho kontakty ale co tak třeba ho pár lidí zná ale takovej FB by se sem hodil...:) ale nevim jestli by si nás přidal...:) no nic tak už to asi ukončim jenom slovama že je dobrej herec a ať dělá co dělá(myslím jako kariéru) tak v tom je moc dobrej....:) tak Hoj lidi nevím jestli si to přečtete ale já jsem se u vašich komentů nědy zasmála...:)..:)...:)
    • 100 % SOUHLAS *1*
  • Je to snad nejhezčí kluk kterýho sem kdy videla uplne boží zbožnuju ho <3<3<33
    • Tos jich teda moc neviděla..
  • moc se mi líbíš *14* *14* *14* *14* moc a moc *14*
  • jsi dobrý herec a taky dost hezkej *14*
  • MaRky

Jo, je užsnýý!! ♥♥ :DD
  • :D

Je strašně krásnej ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • nic

Miky je hrozně fajn kluk mám ho hrozně ráda *14* *14* *14* *14* *14*
  • jezercelucka

nikdo není...................

nikdo neni dokonalý. jo ma sa taky páčí ale nikdo není dokonalej čo vi vite aky je v realu. *7* *7* *7*
    • Re: nikdo není...................

já vím jaký je v reálu a řekla bych že je občas až moc sebevědomej ale je dost chytrej,vtipnej a abyhc nezapoměla je fakt sexy:D
      • Já si taky myslim že je sexy a že je prostě užasnej :-**
  • kámoš

tééda... ten má ale fanynek.. :D je hezkej.. a hlavně je to fajn kámoš..;) *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit