-
krasnej
kráááásnej...nemate nekdo jeho fb? :) *7* *14* *14* *14* -
-
Re: krasnej
Jo,. Je to totiž muj spolužák ze školy. ;)
-
-
miky
Miky je strašně krásnej tyjo někdy bych se s ním chtěla potkat *14* -
-
Re: miky
Já jsem ho viděla v Plzni v tramvaji! *14*
-
-
MTĚ
On? Dokonalej !!
Ty? Krásnej !!
Tebe? Miluju !!
*14*
♥♥♥
:** -
:)
Jo jo,je to skvělej herec a jako Miky v Ulici je ještě lepší :) *3* -
-
Re: :)
to jo no je nejkrásnější s celý Ulice je krásney *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Miki♥
On je ĐokonaŁej♥♥ I♥You :* Krááásnej ♥♥♥♥ *14* *14* *14* -
-
Re: Miki♥
Máš pravdu je faktt krásnej *14* *14* *14* jáho miluju *14* *14* *14*
-
-
Gay
Hezký mladý gay, ten bude mít nápadníků :-) -
-
Re: Gay
asi žárlíš co? *1* *1* -
Re: Gay
GAY? to bych neřekla..!laskavě si svoje trapný komentáře nech pro sebe! *5* *16* *8* *10* -
-
Jo jo žárlí že my kluci ho můžem mít a ona může líbat maximálně jeho fotky *1* *3*
-
-
-
narozeniny
vše nejlepší k tvým krásným narozkám... !!! *14* *14* *14* -
narozeniny
všechno nejlepší k tvým narozeninám!!! *1* užij si je -
Václav je boží!
Lidi dyť je upe boží!!! ♥ =-* asi na ěnho nemáte někdo kontakt, co?! :/ :( *14* -
-
Re: Václav je boží!
já mam na něj všechny kontakty, ale že bych vám je sděliila.. tak to asi ne :D :D *5*
-
-
RE
nejhezci z ulice mozna je :),protoze tam hraje vetsina uz zaslich a hodne starych ceskych radoby hvezd a zbytek jsou ukrajinci.. ale jinak ten kluk neni vubec pekny,spis hodne podprumerny,stejne jako cele osazenstvo tohoto hloupeho serialu.. a vsadim se o co chcete,ze ty slecny ktere tu napsaly ze ho tolik zerou a libi se jim,tak je to jen kvuli tomu,ze je to kluk z televize a hlavne zadne nemohlo byt vic jak 14 let..i to je moc na tak hloupy nazor..ale je to nazor vas,tak si ho dal žerte a ja se tomu budu dal smat..vy snad casem take... *9* -
-
lool mě je 16 a řikam ze je seksi :DD a co jako?? me n ezajima ze hraje v ulici proste je to kundák ikdyz mladej :DD *7*
-
-
no taky jseš pěkná blbka, když ani nevíš, jak se píše sexy :D
-
-