-
Václav Vydra
Milý Vašku
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
-
Re: Václav Vydra
Totéž k dnešním narozeninám 55.let přání
hodně štěstí,zdraví,spokojennosti a lásky. *4* -
:)))))))
Všechno nejlepsi k narozkam
hlavne hodne zdravi stesti lasky
KAMENAK OSKLIVKA KATKA S CERTY NESJOU ZERTY atd skvelyyyy jen tak dal *3*
-
-
Pane Vydro, Vaše herecké umění se mi opravdu líbí. Chtěl bych Vás však požádat abyste skončili se způsobem Vašeho vyjadřování a interpretace v pořadu Prostřeno. Komentování které přednášíte Vy a paní Boušková mně každý den nutí vypnout televizi. Váš janko 1235. *12* *11*
-
Vážený pane Vydro , rád bych Vám předal vzpomínku na Vaší maminku kterou darovala manželce po úmrtí Vašeho pana otce . Manželka pracovala jako sestra na oddělení kde Váš pan otec skonal . Děkuji Vám . Leibl Jan .
-
dědula
pan Vydra je opravdu dobrý herec až na to, že je to takový milý dědula a se svojí babčou se k sobě moc hezky hodí, zvlášť, když uvaří něco dobrého -
Milý pane Vydro. sledoval jsem dnešní Prostřeno 6.3.2012. Soutěžící pan Petr říká, že je číšník. Co vím, je učební obor kuchař-číšník. Bylo by asi dobré, podívat se na jeho výuční list. Myslím si, že je tato soutěž pro amatéry. On si ale počínal příliš profesinálně.Děkuji Vám.
-
Co ste blbí nebo co? Proč urážíte takovou ikonu? Vy jste neviděli Kameňák, Vy nám taky šéfe nebo Prostřeno? Nic z toho vždyť to je super herec. Já vím, že chcete být upřímní ale to je trochu hnusný od vás!!!!
*6* *6* *3* *10* *1* -
pane vydro všechno nejlepší k vašim narozeninám
-
Všechno nejlepší pane Vydro. Jste výborný herec, tanečník, ale nejraději Vás mám jako komika *1*
-
Ja ho moc v láske nemám
-
Všechno nejlepeši k narozeninám!