Přejít na výpis diskuzí

Václav Vydra

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatečně i já se připojuji ke gratulaci.Přeji Vám hodně zdraví,spokojenosti,hodně krásných rolí a zážitků se zvířaty a alespoň špetku toho štěstíčka.Mám ráda Vaše pořady o zvířatech.
  • všechno nej! *15*
  • Milý Vašku
    Dnešní gratulace přání všechno nejlepší k 55.narozeninám hodně štěstí,zdraví! *4*
  • Ať růže na cestu sypou se Ti,ať každé přání splní se Ti,ať Tvé srdce nepozná lásky klam. To Ti přeji k Tvým dnešním narozeninám. Pepíno. *2*
  • Ahoj Vašíku

ahoj Vašíku,bylo nebylo,jednou vzal tvůj kamarad Míra svého kamaráda s přítelkyní do divadla do Jablonce nad Nisou,heslo-ovechas.Po představení jsme šli na večeři do restaurace na proti divadlu,kde jsme si potykali.Vzpomeneš si? Jsme z Rokytnice nad Jizerou.Můj meil je. dejdari@netair.cz.Mira pracoval na Banetě.Vzpomeneš si???Čekáme. *5* *3* *9* *3*
  • dostal se mi do vlastnictvi obraz podepsany V.Vydra krajinka s datem (1648nebo1848)neni to nejakej vas pribuznej muj email cernejpetr@seznam.cz dik za odpoved
    • Re:

Dobrý den,V.Vydra - malíř a tohoto letopočtu mi nic neříká,Opravdu nevím.Zdravím.Vašek Vydra
  • Životopis

http://www.fdb.cz/lidi-zivotopis-bi ografie/22509-vaclav-vydra.html?PHP SESSID=4d3194f819d49e4195c6e99a0b5c 2b7e
  • Je to muj názor, pan Vydra je čím dál podobnější na herce pana Vojtu.
    Má i stejnou mimiku, podobně i mluvu.
  • Po dnešním shlédnutí Reportérů (12.3.2012) o Vydrovi nadosmrti nechci slyšet, ten veterinář na konci pořadu měl pravdu- ON je úplně mimo, za podpory mocipána zemědělství.
    Ostříhala bych mu nehty také až do masa, aby poznal, co je to bolest, když takhle mrzačí a trýzní koně, ubožák.
    Jitka
  • love007
    VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!!
    *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit