-
maminka
Vážený pane Vydro, moc dlouho sháním na Vás kontakt. Mám fotku s věnováním Vaší maminky, kterou jsem měla moc ráda. Ta fotka je z roku 1943, je moc krásná. Získala jí moje maminka, která pro Vaši maminku tady v Plzni šila v divadle kostýmy. Moc bych chtěla, abyste mi ji podepsal i Vy (i knihu, kterou mám), ale bojím se to poslat k Vám do divadla.Je pro mě moc cenná a nerada bych, aby se cestou poškodila, nebo (nedej bože) ztratila. Přijedu kamkoliv.R. Edelmannová -
-
Re: maminka
Rád se s vámi sejdu a knížku podepíšu.Nejlepší by to bylo někdy před představením ve vinohradském divadle.Napište mi,kdy by se vám to hodilo.Hraju ve hrách Vrátila se jednou v noci a Shakespeare v Hollywoodu.
vvydra@volny.cz
-
-
představení , koně...
Dobrý den, včera jsem byla na ´´Vrátila se jednou v noci´´, tedy mělo být Shakespeare v Hollywoodu, ale byla jsem radši, protože jste byl alespoň více na jevišti. Mám velice ráda vaši osobnost a humor a vztah ke koním. Taky mám v péči jednoho koně a upřednostňuji s ním přirozenou komunikaci (Parelli). Je fajn že se lidé mohou vámi v tomto insiprovat a zbytečně netrápit koně. Kdyby jste chtěl napsat budu jedině ráda, judinkaa@seznam.cz -
-
Re: představení , koně...
Pavlo,
děkuju moc.Udělala jste mi radost.Držím vám palce ve vztahu s vaším koníkem.Jděte tak pořád dál.Je krásné jezdit na koni,který vás nemusí poslouchat a přesto to dělá.
Moc vás zdravím
Vašek Vydra
-
-
Gustavo
Dobrý den pane Vydro.Nezlobte se že Vás oslovuji,ale donutila mě k tomuto rozhodnutí moje vnučka.Chováme koně už pěknou řádku let(25). a vnučka které je 12 let se tomuto věnuje od malička.Teď jezdí závodně parkur.Ale to není ten pravý důvod proč píši.Odchovali jsme celou řádku koní a dozvěděli jsme se že vlastníte našeho odchovaného hřebečka který se u nás narodil Gustava.Byla bych velice ráda kdyby jste se ozval a mé vnučce tímto udělal velikánskou radost.S pozdravem Rajnochová Eva -
super
Vydra je super herec , to kazdý můž říct.Je prostě super. -
přání
Milý Vašku
Omlouvám se opožděnější přání k narozeninám při včerejšího vysílání
v Radiožurnálu kde jsi byl hostem
spolu s moderátorkou Lucii Výbornou.
Takže gratulace všeho nejlepšího. *4* -
..
tak jo..je 7.1. a on má narozeniny jasně nemám ho moc v lásce, ale jemu prostě nejde nepopřát! takže všechno nejlepší! :) -
kovat
Zddavím.Mám Norika a tahám sním vůz třikrát do týdne,asi pět kilometrů po asfaltce.Znám váš názor na kování koní.Mám ji okovat nebo ne.Předem děkuji za odpověď. -
-
Re: kovat
Já bych ji nekoval v žádném případě,ale pro to,aby kůň mohl chodit a pracovat bos,je třeba mu dát odpovídající podmínky a správnou úpravu kopyt.Doporučuji knížku Život se zdravými kopyty,možno objednat na ruzecb@seznam.cz.
Jinak se můžete podívat na www.hnevsin.cz.Pořádáme za tím účelem semináře.
Moc zdravím a omlouvám se zopožděnou reakci.
VV
-
-
Nejlepší Herec
Jste ten nejlepší herec jakého znám a hlavně milujete koně tak jako já *14* *3* -
Vaclav privatne
poznal jsem pana Vydru osobne na Brnenske prehrade na hrade Veveri kam je kazdy rok pozvan na "Hon na lisku". Je to velice sympaticky a hlavne nenafoukany clovek a co me prekvapilo, jeho perfektni jizda na koni. *3* -
-
Re: Vaclav privatne
Díky.Dělám co můžu.
VV
-
-
vaclav vydra
dobry den vaclave vydro chtela bych vam rict,ze jste muj nejoblibenejsi herec,kteryho znam.kdyz si doma poustim treba kamenak nebo z pekla stesti tak me vzdycky dokazede rozezmat nekdy i rozbrecet.mohla bych se zeptat budete opravdu tocit kamenak 4.dekuji s pozdravem adela zamykalova