Přejít na výpis diskuzí

Václav Vydra

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzpomínka

Ahoj Václave je to už spoustu let co jsme se neviděli a je to asi naše vina. Jenže tenkrát na vojně tyhle starosti co máme dnes jsme neměli.Kdysi na naší jízdárně si se učil jezdit na Filipovi.Dnes jak víme máš koně své ,ale tenkrát jsme byli vždycky moc rádi když jste s Janou a Bonnym přijeli.Neustále si říkáme že tě navštívíme ale stále se nám to nedaří .Tentokráte ale to výjde protože se přijedeme podívat na tvoji jízdu generála.S pozdravem Martin a Iva Novákovi z Mělníka
  • narozeniny

Vše nejlepši k narozeninám hodně zdraví,štěstí,lásky a úspěchu v praci.Odepiš Anik Klímová s monikou a spol Anik
  • Přeštěnice

Krásný den, v sobotu jsem byla kouknou v Přeštěnicích na military a moc mě potěšilo, že jste dorazil se svýma koníkama. Jezdím na provazovce 3 roky na 15-letém valachovi, který měl měl pověst nezvladatelného, dneska musím konstatovat, že se na něm podepsal pouze přístup lidí. Moc jste mě potěšil, že jste před všema těma koňákama "nemachroval" a i když koník potřeboval víc času na překonání překážek, tak jste mu vyhověl a bez velkých problémů jste koníka úspěšně převedl přes trať *4* . Přeju hodně úspěchů jak s koníkama, tak i v herectví a hlavně v životě *4* . Hanka
  • Pozdrav

Dobrý den, byla jsem na Memorialu Generála Custera... Moc se mi to líbilo, dokonce jsem i zjistila že jste můj opravdu hodně vzdálený příbuzný... :) (Vaše maminka byla vzdálenou sestřenicí mé babičky) Také mám moc ráda koně. Doma jsme měli i čtyři koně... Tři byli tažní a jeden pod sedlo i pod tah... Od té doby miluji koně. Koním bych se chtěla věnovat i v budoucnu. Jste moc prýma herec... Pa pa Lenka *14* *3* PS: Kdyžtak mi napište na e-mail... *15*
  • dostal se mi do vlastnictvi obraz podepsany V.Vydra krajinka s datem (1648nebo1848)neni to nejakej vas pribuznej muj email cernejpetr@seznam.cz dik za odpoved
  • vzkaz

Milý pane Vydro, hned na úvod bych Vám chtěla říci, že jste naprosto vynikající herec. Mám Vás velmi ráda, zrovna tak i pana režiséra Zdeňka Trošku. Mým velikým snem by bylo se s Vámi a panem Troškou osobně setkat. Je mi naprosto jasné, že při Vaší profesní vytíženosti to asi nebude možné, ale tak si říkám "co kdyby náhodou". Je mi 18 let a pocházím z Chrudimska. Dostanou-li se k Vám tyto řádky, budu velmi šťastná, když mi jen odpovíte. S pozdavem Dita.
  • *16* *4*
  • Vzkaz p. Václavu Vydrovi - důležité

Pane Vydro, obdivuji Vaši lásku ke koním a proto si Vás dovoluji oslovit.Máte krásné, zdravé koně a já vím o koni čekajícím na smrt. Snažíme se ho zachránit. Prosím za něj, pomozte nám . Alespoň se prosím podívejte na stránky horsewomen.webgarden.cz Jde jen o to koníka vykoupit a přepravit do nového domova, kde už se o něj postará úžasný člověk, paní Helena Koperová. Moje prosba není žádost o peníze, ale snad byste mohl pomoci s přepravou. Život toho ubožáka je pouze v našich rukou. Proto za něj moc prosím. Zkuste pomoci. Je to urgentní, majitel ho chce dát na jatka a nechce již čekat. Anadol
  • Milý pane Vydro, nic si z té špíny, kterou tady čtu nedělejte.
    Jste dobrý herec, o koních psát nemohu, protože tomu nerozumím.
    Myslím, že je máte rád a zbytečně byste jim neubližoval.
    Moc zdravím
  • Dobrý den pane Vydro,co Vás donutilo dělat reklamu těm podvodníkům (vlastní zkušenost podložená stovkami jiných podvedených) z AAA auto?! Docela jsem Vás měl v oblibě, ale když jsem slyšel v rádiu, jak si pochvalujete autobazar AAA, šla veškerá obliba a úcta stranou. Měl jste to zapotřebí? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit