-
Tombstone
Je to mocinky hezkej a SEXI chlap a tak dale ... fanousci a faninky vedi presn ci chci o nem rict -
peknej chalan
Nu je to moc moc moc peknej chlap a taky skvelej herec mam ho rada a strasne si mi libi jeho filmy -
Willow.
oprava: 1988 -
Willow
Koukám že nemá ve filmografii film Willow z 1989. Krásný fantasy příběh kde Val hraje druhou hlavní, postavu Madmartigena.
Všem doporučuju vzhedem k originálnosti díla. -
Jůů
Má luxusní rty *5* .....A jako "celek" taky dooost ujde *1* ....fešáák :P -
...
má neuvěřitelně smyslný rty a nádherný oči =^.^= -
top gun
val se mi libi ve filmech top gun,batman a svaty kde je bozi,aole jinak ted uz tak sexy neni.jo holt lidi se meni -
-
Re: top gun
Nj... Jenže většina chlapů je nejhezci mezi 30-40... A má nádherný rty...první věc, které jsem si na něm všimla byly zrovna rty...Nej byl v Batman navždy, Svatý, a v Tombstone( škoda že na konci umřel)...
Fankt nwm, co budu dělat, až umře, a neutěšujte mě, že neumře, každého to čeká, ale snad se dostane do toho nebezkého ráje a bude se na nás ze zhora dívat...I LOVE HE!!!
-
-
Felon - Zločinec
Měly by se dodat fakta, například jeho Valova role ve Zločinci (Felon), je to skvělej film a má dobrou roli :) -
Roman
Ještě že mi holky říkaj že jsem mu podobnej. pak to jde vse lechce *3* -
-
Re: Roman
Mam kamaráda který je Kilmerovi dost podobnej,škoda že zde nemáš svou fotku abych to mohla posoudit. *4*
-
-
VAL
V ROLI JIMA MORRISONA JE NEPŘEKONATELNÝ (A MOŽNÁ TROCHU NEDOCENĚNÝ)!!! *5*