Přejít na výpis diskuzí

Valentino Rossi

OSOBNOST 31.12.2006 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sserpx

46

Čau fandím Valemu už od roku 2000 a musím říct, že jsem si panečku uměl vybrat jezdce *4* Jestli odejte k rally nebo prostě zkončí, tak bude Moto GP poloviční. A z toho dne mám fakt hrůzu. Myslím, že i jako člověk je fajn. Když jsem se s nim viděl tak ovšem krom toho, že jsem měl tep 1046 za minutu, na mě dělal dojem správného chlapíka. V angličtině nejsem zrovna kovanej čili jsem s ním nepokecal tak, jak bych rád, ale zážitek parádní. Jo a ke Caseymu, který tu asi není moc populární - taky ho nemám rád *3* viděli jste jeho ženu? Tu mu teda závidím. Adriana je ... prostě kus. A mnohem lépe se s ní kecá páč rozumí česky *4* *4* *4*
  • lonelka

Re: Ahoj

on není dobrej on je výbornej a krásnej mom mocinky *14*
  • V.R

on ztelesnena dokonalost Miluju moooc..!!
  • kiki-2-2

Ahoj

Je dobrej *1*
  • pavllina

třicet let

Přeji Valemu vše nej k včerejsim narozeninam a doufam ze nas bude jeste dlouho bavit jeho jezdeckym umenim a svoji originalitou. Vale jsi proste ten nejlepsi a celej k sezrani *3*
  • VALAN

VALAN JE BOŽAN.

ESLI HO MILUJEŠ JAKO JÁ, PŘIDEJ HO NA TYHLE BOŽANSKÝ STRANEŠKY

HTTP://WWW.PROSTEMULL UJU.CZ !!!

*8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • vale

to je kus *14*
  • rrrrrrrrrrrrrrr

*14* no co pak Vale ten zmatne kazdeho ale ja ho MILUJI nejvic!!!!!!!!!!!! *3*
  • Helma

Prodávám helmu valentino rossi - levně 2500,- více info : mmartin.knapek@seznam.cz

nebo tel.723954463 , icq - 354774893 *1*
  • anickaculkova4

Re:

jo, jasně, kvůli motorkářství *1*
  • anickaculkova4

Re: Re: #46

...a ty ušiska *14* tohle je těžce úchylný!!!
  • bvvcvx

u nás v Brně je to nejlepší přišlo k nám 146 tisíc fanoušů a Rossimu fandim nejvíc je nej nej nej nej a zase nej *15* *1* *1* *1* *14*
  • triko

cau lidi shanim tricko valeho k zisku titulu mistra sveta!!!nevite nahodou kde se da sehnat???poslete mi to na mail....diky moc
  • petulka94

Vale is best!

Vale je nejlepší!!! *14* Už se těšim na další sezónu moto gp!!!I love Vale!!! *14* *3* *4* *4*
  • pkmagi

Vale 46

Ahoj všichni fandové "Doktora",tak letos to už máme jasný!!!kdyby ten klokan australskej tolik nepadal,tak se ještě poprali,no ale jedině dobře,prostě VALE to umí!!! *3*,už se zas těším příští rok do Brna.
  • Viva Valentino!!!

Valentino Rossi 2008 MotoGP CAMPIONE DELLO MONDO!!!
  • kniha

ahojte sháním Rossiho autobiografickou knihu je to nutné jestli nevíte o nečem kde se dá sehnat tak mi pls pisněte na mail díky moc jsem ochoten za ni dát i víc než 350 *5* *5*
  • Bravo Vale

Vale jim to dneska znovu nandal a Stoner skončil opět na prdeli v příkopu:-) Bravo Vale jen tak dál.......
  • Re: Brno

Vale je stále super
  • Brno

Super Vale to v Brně rozjel:-D Moooccc díky byla tam super atmosféra *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit