-
Re: Valentino !!!!! :-)
"ÁÁÁÁ Rossi je BŮH!!!On je skvělej, krásnej, rychlej, no prostě dokonalej!!!" No tak děcka, nemyslíte, že takhle mluvěj patnáctiletý naivní puberťáci? *9* -
Rosátor
Valentino je nejlepší...a prostě krásnej *14* -
!!
**NÁDHERNEJ** *14* -
THE DOKTOR 46
VALE SI JEDNIČKA A JSI NEJLEPŠÍ,MOC,MOC TI FANDÍM,PA PA DRŽ SE!!!!!! *14* *14* *3* JSI KOUZELNEJ *14* -
Re: #46
a ty očičkaaaa *14* -
Re:
taky taky taky *14* *14* *14* -
Re: Nálepka
ve vyhledavaci si najed na valentina a najdes tam slovenskou firmu.Ta prodava vsechno kolem nej i nalepky. -
Nálepka
Kde se dá na internetu splašit nějaká samolepka 46? Díky -
konečněěě
Yeeeeeees Valeeee Go!!! Konečně si se probral:) Vítej zpět, už si nám chyběl:) Jerez super závod:)46# *1* -
Vale
hey ako Vale the beeest, on je prostě nejlepší a wždycky bude... je to fakt borec a jako co na tý motorce dělá za krawiny když wyhraj apod. postě libárna VALE FOREWER *14* *1* *1* -
šmudlíček
i já ho miluju.. -
Dokonalej!!
Já ho miluju!! -
Re: ten NEJ
Sice Valeho nemám vůbec ráda,ale teď jsem mu to celkový druhý místo fakt přála.Je totiž fakt,že ne každej závodník by na tu motorku po tom pádu sedl.Kloubouk dolů. -
ten NEJ
Po ošklivě vypadající bouračce a na třikrát zlomené ruce sedl na motorku a jel závod ve Valencii.Myslím,že všem teď ukázal kdo je pánem MOTO GP ne Casey,ne Dani,ale jen a jen Il dottore Vale 46 ROSSI. *13* -
Re: 46!
Moje řeč..:)) -
vale46
ahoj tak je to tady Stoner je mistr ale Vale mu to přišti rok natře pořad nemuže být prvni,to by ho přestalom bavit tak ma šanci přiští sezonu se ukazat co je to za čerta u mě je Vale SYMPLY THE BEST *14* -
Valentino
Valentino Rossi je prostě nejlepší.Casey Stonerstejně jednou sadne na hubu a vítěz bude kdo?????? VALENTINO ROSSI *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* -
Valentino
Valentino je super doufam ze pro mne udela dalsi titul *3* *3* *15* *4* *7* -
vale
vale je fakt super.škoda,že mu to letos nevyšlo.v roce 2007 držte palce.nazdárek *3* *3* -
na rossiho astezko nekdo ma .italie muze byt pravne na newho pysna jo a stvou me lidi kteri se jim libi rossi jen kvuli vzhledu to si podle me si mysli jen nafinteny kravicky tak bacha na me:)no nic no rossi je nej a gratuluju mu i k druhemu titulu mistra sveta udelal sice svou jezdeckou chybu ale ion to v dalsi sezone napravi verim mu...papa