-
narozeniny
všechno nejlepšímu valentinu...bych mu přála další titul mistra:-D -
Happy birthday
Všechno nejlepší k narozeninám, Valentino *14* Hlavně štěstí, zdraví, lásku a ať ti tahle sezona jde stejně dobře, jako ta minulá! *14* *14* *14* -
-
Re: Happy birthday
Chodis sem casto ja totiz prochazim vsechny ruzny diskuze o hercich a nikdo mi nikdy neodepsal tak pls mi odepis dik
-
-
narozky
Koukam ze jsem jedina kdo mu preje k narozkam jestli budete taky prat tak mi odepiste na tento pozdrav papa. *13* -
-
Re: narozky
Tak to se neboj na Valeho bych nezapomněla !!! Jenom jsme ještě předtím měli PC v opravně ..Myslím že je nás víc kdo tomuhle borci přeje vážně všechno NEJLEPŠÍ !! *4*
-
-
MáRa..=D
Aloha_Lidičky *4* ..Je skvely ze Vale ma dalsi titul.. *14* _9_je to fantasticky kdyz si vezmete ze se mu zase dari..timto titulem smazal ztratu z roku 2006 a 2007 kdy neziskal titul..ale je to jenmom sport!! *3* Navic Vale si ten titul fakt zaslouzil.. *3* *14* uz jenom jeho souboje s Jorgem *4* ..v Katalansku kdy ho dal v poslednim kole v posledni zatacce.. *14* *1* *1* proste fenomén!!MotoGP Bravo Vale!!..hodne stesti Valemu pro rok 2010 *4* *14* ..Bb MáRa... *3* -
mistr
Čaute lidičky!!! Je to skvělý že má 9. titul *14* *15* *1* *1* upe moc mu to přeju... Ať jich má co nejvíc !!! *1* je prostě nej *3* -
je to tam!
Je to tam!!! Vale je mistr!!! Miluju ho *14* -
9.titul!
Super *14* ...Dnešní závody = pstě skvělý!!!Vale má 9.titul!!! *14* .... -
Zakouslý trenky...
Prej ten komentátor moto gp, když byli závodníci po zkušebním okruhu na startu...vale si zpravoval..ehm...pozadí a ten komentátor...tak vidíme, že vale má zakouslé trenky, snad se mu podaří tento problém vyřešit, to mě teda fakt pobavilo! *1* -
Vale
Vale je super,chtěla jsem jet na závody do brna,ale nepovedlo jsem mi to tak jsem seděla doma u televize a dívala se a držela mu pěstičky a on to doopravdy vyhrál,jen chci říct že jsemmu vždycky fandila a on mě nikdy nezklamal-je super !! *1* -
-
Re: Vale
Já jsem se dostala na závody do brna bylo to tam žůžo a Vale ten upo moc moc mocinky dobrej je božskej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Vale!
On je ten nejlepší! je to Bůh!
*14* *14* *14* *14* *14* *14*