-
Osel
Tak Vale jim to opět natřel...úžasný!Osel jeden! *14* -
prostě tejpek
ahojkýýý lidi!!! tak jim to dneska zase ukázal seděla jsem u závodu do poslední minutky a držela pěstě pro šťestí a on vyhrál *15* a ten jeho nápad s oslem - THE BEST *15* *14* LOVE YOU *14* *14* -
král
Vale je prostě božííí!!§ vždy všem dokáže ujet , někdy možná spadne ale nevzdává to a všem ukazuje jaký je bůh.Já na všechny jeho závody koukám už od čtyř let a oblíbila jsem si ho asi pro jeho nezapomenutelný smysl pro humor !! *14* je prostě perfekt !!! přeju mu hodně skvělých výsledků a hodně titulů mistra světa a taky by si měl najt nějakou suprovou ženskou která ho bude milovat a bude s ni šťstnej *14* *14* *14* jo a ikdzž se to některým nezdá vale je ten nejkrásnější chlap pod sluncem - BŮH -
Vale!
He's so sweet *14* -
Držím palce
Držím mu palce a dneska všecky zase převálcuje!Já to vím, věřím mu! *3* -
-
Re: Držím palce
Bohužel nepřeválcoval... *9* Ale příště se mu to zase podaří, je mi ho líto-nebyla to jeho chyba, tolik se dneska snažil a nevyšlo mu to. Ale vím, že mistrovství určitě vyhraje, budu mu držet palce! Je to Bůh a nikdo na něj nemá!!! *14* *14*
-
-
Dneska live!
Dneska sem Valeho viděla live na grand prix české republiky a byla to bombáááááááááá-je to prostě jednička, nej ze všech, a když k tomu dáte jeho krásný voči, máte doktora, jak se patří, no ne?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Rossi..the one
Je to nejlepší jezdec, je skvělá osobnost a ještě k tomu je nádhernej a sexy...je to prostě jedničká!!! -
Vale je BOREC
*3* Valentino je prostě jednička *3* Jsem jeho věrná fanynka už spoustu let a musím říct,že je pořád na co se koukat když Doktor vyjede na trať *5* Stoner může jen tiše závidět a jeho týmový kolega Lorenzo se má hodně co učit od mistra Valeho *14* Je to prostě "pan jezdec" *5* -
46
Čau fandím Valemu už od roku 2000 a musím říct, že jsem si panečku uměl vybrat jezdce *4* Jestli odejte k rally nebo prostě zkončí, tak bude Moto GP poloviční. A z toho dne mám fakt hrůzu. Myslím, že i jako člověk je fajn. Když jsem se s nim viděl tak ovšem krom toho, že jsem měl tep 1046 za minutu, na mě dělal dojem správného chlapíka. V angličtině nejsem zrovna kovanej čili jsem s ním nepokecal tak, jak bych rád, ale zážitek parádní. Jo a ke Caseymu, který tu asi není moc populární - taky ho nemám rád *3* viděli jste jeho ženu? Tu mu teda závidím. Adriana je ... prostě kus. A mnohem lépe se s ní kecá páč rozumí česky *4* *4* *4* -
-
Re: 46
Co musíte udělat, aby jste se s nimi mohli setkat? *4*
-
-
V.R
on ztelesnena dokonalost Miluju moooc..!!