-
vanessa
vanessaje nej herecka take bych sni rad chodil ale takove stesti nemam aco se tika tech fotek tak vanessa se omluvila -
ak mate zaujem
Ak nemate co robit, kliknite si prosim vas na www.h-s-musical.estranky.cz. Najdete tam nejake novinky, stranka sa konecne rozbieha. Dakujem
A co sa Vanessy tyka, je uplne skvela. Co tam po nejakych fotkach, kazda celebrita raz slapne vedla, nie? -
h
vsetko najlepsie k narodkam *3* -
Uza, supr...
Vanesska patri k mym NEJ hereckam a zaroven zpevackam! Hodne ji obdivuju. Je supr, kupr, uza holka!!!!! Jsem jeji nadozivotni fanynka *14* *1* -
...
ty voe..tak ta druhá terri je mentál...já nwm, jestli sou zanessa pořád spolu, ale je to jejich věc!! tady řikat koho miluje.. *4* je to jeho věc koho miluje nee?? tak se do toho neser a nenadávej na vanessu... *15* jo mimochodem: já sem terri z blogu www.tisdale.blog.cz a takže nwm, jestli ta holka je fakty terri, nebo mě tady pouze poškozuje!! *10* -
...
ty vago..:D kouknu sem a nějaký vzkazy pro terri..:-D takže někdo má stejnou přezdívku ako já... *1* Já se lekla ty voe co to tady žblekotáte pro terri... *5* -
Blog o HSM
www.highsch00lmusical.blog.cz - jukněte + zanechte komentář *14* *14* -
Alohaaaaa
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :) :) -
HSM CZ WEB
www.high-school-musical.cz *5* -
-
pre HSM
ja vim *4* nevis jeste nejakou? *7*
-
-
HSM CZ WEB
www.high-school-musical.cz *14*