-
Re: proc???
TY VOLE NERER UŽ A NI SI ZA VZDECHLINOU TY PÍČO!!!!!!!! -
proc???
divejte ona me to vysvetlila vy ji klidne nechate jit jo???stratite jednu kamosku a van fanouska ona rikala treba rikala vam ze ashley je blba protoze vas nechtela stratit a nechtela si to priznat a ona rikala ze ash pisne nema rada ze jsou hnusne ale ze je hezka ma krasne shooty a tak a proto to nerikala ale ona jedina pochopila co tu celou dobu se snazim vysvetlit a proto si pridala i ashley
proste ste zle je mi z vas spatne ste na van fans zle a vyhanite ji kdyz ma rada i ash a jak ste si napsaly nekteri na svuj profil kdyz nekdo ma rad ashley tak si me ani nepridavejte co kdyz nekdo ma rad ashley i vanessu????proste vsechny stracite!!! *9* jste zle sama me napsala ze se priznava ze ma rad i ashley ale vic van a miley ale bala se treba ze kvuli tomu jak nekteri pisetze si ji smazete s pratel a tak a budete ji vyhanet JAK TED TADY JE DUKAZ TAK SE ZAMYSLETE NAD SEBOU *9* -
Re: Re: vyse
jj přesněěěěěěěěěěěěěě -
Re: Re: ...
*16* *16* *16* -
Re: ...
*16* *10* -
Re: Re: p
papapa -
Re: p
jj pp budeš tu eště dneska?? -
p
hele sry ja musim on sem chce bratr tak pppp -
Re: ne
DI UŽ KONEČNĚ DO PRDELE!!!!!!!! -
...
bože není vám to už blbý? pořád se tady hádat? vždyt to je k ničemu, když někdo nadává to prostě smažte a už to neřešte!
Když má někdo rád ashley a chce si tu s vámi povídat tak je špatnej? vzpamatujte se máte si tu povídat o Van a né se tu hádat jak malý děti
Toť vše a předem se omlouvám jestli sme někoho nasrala ... -
...
TAKŽE...TY ANISKU!!!!SI PĚKNÁ PODRAZAČKA TIM PÁDEM TI TU KLIDNĚ TAKY BUDU NADÁVAT!!!!!!!KRÁVO PODRAZÁCKÁ!!! *16* *16* -
ne
nee nepripojila chapete proc ji vyhazujete kdyz jenom to aspon ona pochopila co chci vam ja rict!!!proc???
vy kazdeho vyhanite a potom vanessa bude mit jenom 10 fans uvedomte si co delate
ona to jenom pochopila na rozdil od vas *9* -
Re: Re: Re: ja
NE!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: mám toho dost
presne!! -
Re: Re: mám toho dost
jj jsi vlastne zradkyne prvne si rikala ze jak nesnasis Ashleynu a ted ju mas pridanou *16* tak jako ja nwm!! -
..
aha,takze ses anisek22 pripojila k ashley? aha tak to jo,tos mohla rict hned! -
Re: Re: ja
myslela jsem to jinak nechte ju bejt -
Re: ja
JO PŘESNĚ!!V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!! -
Re: ja
jo přesně -
Re: Re: mám toho dost
HELE JÁ NIKOHO NEPODRAZILA NESSA JE SUPERR A MILEY A ASHLEY TAKY ALE NECHTE SIMČU2 AT TU JE SLÍBILA MI ŽE NEBUDE NA DISKUSI NADÁVAT