Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

Re: paaa

pp
  • paaa

hele vanessačky sry ja jdu s kamoskou zas ven tak ppppppppp I LOVE NESSY I HATE BITCH SILLY PIZDALKA..pp i love ness *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 21.4.1993

Re: Re: Parfém

jooo ja ho taky musim mit *4* *4*
  • Re: Parfém

jůůjky ja se tky moc tesim,az tady bude, musim ho mit za kazdou cenu!!! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14*
  • 21.4.1993

Parfém

docetla jsem se ze Vanessa se Zacem maji svuj vlastni parfem..doufam ze se brzy dostane i do ceska.. *4* *4*
  • 21.4.1993

Re: Re: Re: ahojik

mam se dobre..tesim se na vikend..co planujete na vikend??
  • Re: vyse

a navic my se nehadame ale jenom branime a to je rozdil!Ty si totiz vzdycky zacinas! Uz me to začíná unavovat!!!!Nerikej ze tebe ne! *10*
  • vananneh

Re: Re: Re: vyse

Jo máš pravdu *9* *9*
  • Re: Re: vyse

jo presne!nech nas aspon dneska,jak by ti bylo kdyby ti umrel pejsek jako vananneh a pak te tu nekdo otravoval???? *16* *16* *16* *8* *9* *9* *9*
  • vananneh

Re: vyse

VYPADNI UŽ KONEČNĚ TY PÍČO HNUSNÁ!!! *16*
  • simca2

vyse

vy se musite hned hadat ha sem slibila aniskovi ze se nebudu hadat a taky to dodrzim!!!!!!!!!!
  • vananneh

Re: Re: Re: holky

přesně!!! *16* *16*
  • Re: Re: holky

presne!!!!!!!a kdyz vam to tak vadi tak sem nelezte a je to! *8* *9*
  • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

JJ *9* *9* *9* *9*
  • vananneh

Re: holky

PROTOŽE SEM FURT LEZEŠ A PŘIPOMÍNÁŠ NÁM TO!!KDYBY SI SEM FURT NELEZLA TAK SME NA ASHLEYNU ÚPLNĚ ZAPOMĚLI!!! *9* *5* *10* *16* *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

*9* ,jj to znam,nam umřel pes asi pred 4 rokama vlcak skrizeny s vlkem ajax a ja kdyz si na nej vzpomenu tak taky se mi chce brečet,je to strasny *9* *9*
  • simca2

holky

holky vy vite ake to je kdyz nekdo nadává na nessu a taky to nechcete tak proč to děláte nám?????? *9*
  • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

jo...Já na něj nikdy nezapomenu já vždycky když si na něj vzpomenu tak mam slzy v očích *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: ahojik

jo a jo,promin,pred chvílí jsem si to prečetla *9* ,je mi to moc líto,ja bych se snad zabila kdyby mi umřel pejsek *9* *9* *9*
  • vananneh

Re: Re: Re: ahojik

já hrozně.... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit