-
ja
ja budu hodna chapete ale pizdalka ashley neni to neni chapete ze ja sen van rikala prostitutko aby ste poznali jake to je kdyz nekdo vam nadava na van ale ne vam je to jedno a nadavate me i kdyz ja si chci jenom o tom v klidu promluvit a vy hned vypadni a tak! *9* -
Re: Re: mám toho dost
a kdo nadaval na ness tak ten si to u me uz nenapraví!je na ness hnusná a to stačí!!!!!! -
Re: Re: mám toho dost
přesně!! -
Re: mám toho dost
presne,neznamena ze kdyz jste se usmirily vy dve,ze se musime usmirit i my s ni!nadavala na ness a to stačí! -
Re: mám toho dost
NO A CO JAKO!!!TAK KLIDNĚ DI KDYŽ SI NA JEJÍ STRANĚ PODRAZAČKO!!! *16* -
mám toho dost
a mám toho dost.už mě to sere.vy jste blbý.a víte proč? nenecháte tady simču2 ikdyž má ráda ashley to je mi jedno ale co když bude hodná *9* *9* *9* a jestli ji budete nadávat tak už jsem nepůjdu *16* *16* *16* *8* *8* -
Re: Re: tak
jj *15* *1* -
Re: tak
a kde mas simco2 emilyamiley6 ?že by dostala rozum?no to tezko,to by uz nemohla fandit Ashleyne *15* *15* *15* *15* -
jj presne *16* -
Re: :D
me to nejak nedoslo -
ale chapes ze my o ni rikame jen pravdu? pizdalka je proto,ze je to pizda hnusnaaaaa a my to proste o ni rikat budem pze je to pravda!!!!!!! *16* -
:D
tak uz jsem tady zas *1* -
jj slahejjjjjjjjjjjjjjjjjj kazis nam jenom naladyyyy *16* -
Re: Re: Re: Re: holky
presneeeeeeeeeeee *16* -
VYPADNI UŽ KONEČNĚ TY KURVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Parfém
coze?Jujjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: paaa
papikk -
tak
tak vidite rikate ji pizdalka coz mi ne a tak proste o to my jde -
aha
aha tak prominte dobre ale i kdybych tady nebyyla stejne po mesici budete rikat ashley fuuuuuuuuj a tak a o to vas prosim chapete jo a promin *9* -
Re: paaa
páááááá *4*