-
Re: Re: TĚHOTNÁ
jo ja mam uz ten popcorn dlouho a doopravdy se tam pise ze jenom premysli a ze jako spis pozdejc by chteli ale my nevime jestli bude nejaky pozdeejc kdyz to nejak jiskri mezi van a zacem -
Re: van a ash a díte!!
No to by bylo teda:D:D Jak by to asi vypadalo:D Takový normální holky a najednou kočárek!No na to sem zvědavá:D Ale kdyby měly dítě tak by třeba nepřijeli do ČR...Jestli vůbec přijedou:D -
van a ash a díte!!
ahoooj holkiy chtely byste aby van měla díte??kdyby měla van a ash díte tak by se domluvily a chodily by spolu s kočárkama to by bylo dobrý!! -
Re: TĚHOTNÁ
Vanessa ešte neni tehotna o tom zatiaľ dvojica iba uvažuje obydvaja sa teraz chceju sustrediť na svoju karieru a nie starať sa o dieťa -
Re: Re: ?
asi kolikrát si to tu lidi prohlídnou,nebo kolik lidí -
Re: dite!!!!!
jo,myslíš,že už něco bude?Nevím,to už se tady povídá aspoň 2 roky,že je nějaké děťátko na cestě a zatím pořád nic. -
TĚHOTNÁ
HEJKY !! ŘEKLA BYCH,ŽE NAŠE VANY JE TĚHOTNÁ !!! *15* -
Re: dite!!!!!
jj ja ho mam takyyyyyyyyy *14* *14* ten popcorn:-) -
!!!
Tak sakra toto je dulezity tema a vy nikdo k tomu nic nenapisete -
dite!!!!!
Ahoj v popcornu se pise na lavni strance ze Zac a Vanessa cekaji mimco!!!!ja sem z toho v soku!!!! *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: Hey guys
No to mas sice pravdu -
Re: Re: Re: Hey guys
taky newim .. ten twitter ten je pravej ... ale tenhle koment? já newim, ale nezdá se mi že když by sem teoreticky přišla proč by psala 'I am Vanessa Hudgens and I love my fans' podle toho jaká je by si spíš začala povídat a ne hned říkat jak miluje fanoušky a s kým je nejlepší kámoška ... newím to je prostě můj názor vzkaz od Van si představuju jinak =o) -
Re: .......
ale pěkný blog,ale na to,jakou mu tu děláte reklamu,tak moc velkou návštěvnost nemá,vidět,že se moc lidí tady na ty odkazy nechytá -
Re: Re: Re: a co se týče
teda jako,některé písně jo a jiné ne -
Re: Re: a co se týče
však neříkám,že se mi to nelíbí -
Re: a co se týče
no mozna tak v hsm asi si neslysel vsechny jeji pisne ma pop,rock RaB a tak ona to tak strida a kdyz se ti tu nelibi tak sem nechod -
Re: Re: Hééj
jj je ta nejlepšííííííí *14* -
Re: Re: Re: Ahoooooooooooj
*14* *14* *4* *3*
*4* nas
slunicko nase *3*
*14* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Ahoooooooooooj
Taky....jj přesně táák I LOVE VAN *14* *14* *14* *14* *15* -
Re: Ahoooooooooooj
Cau mam se skvele a co ty???I LOVE VAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *3* *3*