-
Ahoooooooooooj
Ahoj....jak se tu máte???.......a Van je supeeeeeer -
Re: Chjooo
ja pisu akorat sem byla u babicky -
a co se týče
zpěvu,tak zpívá takovým tím muzikálovým stylem,něco podobného jak např. Judy Garlandová -
Re: Chjooo
můžete zahlasovat na www.jangczpjeng.blog.cz v hitparádách mezi 2.-4.článkem ve 3.je i Vanessa Hudgens a její Say OK *3* -
Chjooo
Lidičky proč nikdo nepíše?? *9* -
Re: Re: Re: jakej blbec??
ale v rubrice-napsali o mně bylo,že už se objevila nová série -
Re: Twitter
NE!Pravej Vanessinej TWITTER je OfficialBabyV má tam i vzkazy! -
Omlouvám se že se sem pletu
Omlouvám se že se sem pletu, ale můžu vás poprosit jestli by jste mě nemohli follow na Twitteru jsem tam jako AnnaDangVanAnh a nebo tady-------http://twitter.com/AnnaD angVanAnh.Budu moc vděčná!! *14* -
Twitter
Tady je Vanessy Twitter koukněte se tam je tomu bude rozumnět http://twitter.com/VanessaAHudgens *3* -
Twitter
Jestli chcete vědět jaký je Vanessy pravý twitter tak je tam jako VanessaAHudgens a Zac jako Zacofficial. *3* -
stránka
promiňte že sem lezu podívejte se na thle stránku trochu dole se píše že Vanessa dala padáka a nebo že jí vyhodila já nevím jestli jeto pravda tak se nato koukněte www.starmagazin.cz/.../vanessa-hudgens/ jo a koukněte se pls na náš blog kterej mám ze simcou2,omajdou a mishel www.ashley4-is-best.blog.cz -
Re: Re: Hey guys
jj to je pravda ale ja jsem na twitteru a mam ju tam pridanou officialbabyv...ae fakt takze ja jako nwm *7* -
Re: Hey guys
až na to že v AJ nepíšou mobil ... ale mobile nebo cell phone xD
tyhle faky už sou trapný xD -
prominte ze se pletu do vasich veci ale
prominte ze se pletu do vasich veci ale ja si myslim ze vanessa neni protoze jak by mohla narazit na stranku osobnosti.cz a take jak by vedela ze je to stranka o celebritach chapete????a ani by se tady nevyznala to moze napsat jakykoli dite nebo dozpeli!!!!!!!!!!!!ale fakt prominte ze sem tady lezla -
Re: Re: alyson
jo,ona to tu taky tvrdí -
Re: Hey guys
to jsi teda dobrá,žes objevila tuto stránku -
Re: myslela jsem si, ale špatně
jj prostě suprová -
Hey guys
Hey guys!I am Vanessa Hudgens and I love my fans....YES I am real!My best friends are Ashley Tisdale,Aly Michalka,Miley Cyrus and more.How are you Czech republic?I send this msg from mobil...My twitter is OfficialBabyV.Thanks for read this msg.XoXo Vanessa -
Re: blog
Jo tak já bych ho s ebou udělala:] -
Re: Re: SOUTĚŽ
taky,ale je to těžký výběr