-
blog
ahoj chcela by som urobiť blog o celebritách o vanesse, ashley, miley a tak.. tak kto by mohol (môže byť ich viac) je to jedno ja už blogy mám ale nemám čo robiť a nechcem to robiť samma tak sa pls prihlaste
p.s. dala som to na diskusi ashley a miley
pls napište mi to tu alebo napište vzkaz díky *3* -
Re: vanessa anne hudgens
Vanessa točí ve Vancouveru film SuckerPunch! -
vanessa anne hudgens
vanessa hudgens točí nový film v miami beach v usa nejaký film točí v miami len neviem presne ako sa volá ale je taký hororový triler -
Re: Re: Re: jakej blbec??
oprava-byla -
Re: Re: jakej blbec??
stejně byly svlečená jenom na 1 a na těch zbývajících ne a tady je právě ta,kde byla oblečená -
Re: SOUTĚŽ
jj podporila *4* *14* *14* *4* *3* *3* *8* -
SOUTĚŽ
Podpořte Vanessu v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =) -
Re:
Já už bych to neřešila. Tím, že o tom budete pořád mluvit se to bude pořád jenom připomínat a Vanesse tím opravdu nepomůžete! *1* -
Re: Re: jakej blbec??
jj krava je to *16* -
Re: jakej blbec??
nějaká holka s přezdívkou zuzicek03 fakt blbá!! -
jakej blbec??
kdo dal mezi ty fotky van tu fotku no vsak vite ten chlap v tca ji kvuli tomu ztrapnil.to nechapu my se o tom bavime a nadavame o se ji stalo chudackovi a nekdo sem da tu fotku.to je fakt vrchol -
Re: chudák
jj presne chudasek nasa Van *9* *14* *14* *9* -
chudák
chudák Vanessa jak na něj koukala smutně tohle si fakt nezasloužila vždy=t to bylo dávno! *5* -
Re: Re: Re: Holky ?
však nic ve zlém,však je to dobrá holčina *1* -
Re: debil
jj chudasek nas *9* *9* -
debil
aha to je debil fakt tohle *10* hrůza chudák vany jak koukala ja rozuměla jen oblečení dolů jinak nic ale vim o co šlo -
Re: co se stalo??
jeden debil!Na TCA!Tady někde níž sou odkazy na to video!Je to úplnej debil málem sem se rozbrečela jak Van koukala nedivila bych se kdyby pak brečela *9* *9* -
co se stalo??
holky nedělejte si ze mě prdel,ale já sem pozadu co se stalo vanessce ??? kdo ji ztrapnil ? -
Re: Re: alyson
jj ja taky *4* -
Re: alyson
jj ja jsem si alyson pridala *3* ze je to Van kamoska nejlepsi *5* *3*