Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessqa1

blog

ahoj chcela by som urobiť blog o celebritách o vanesse, ashley, miley a tak.. tak kto by mohol (môže byť ich viac) je to jedno ja už blogy mám ale nemám čo robiť a nechcem to robiť samma tak sa pls prihlaste

p.s. dala som to na diskusi ashley a miley

pls napište mi to tu alebo napište vzkaz díky *3*
  • vananneh

Re: vanessa anne hudgens

Vanessa točí ve Vancouveru film SuckerPunch!
  • vanessa anne hudgens

vanessa hudgens točí nový film v miami beach v usa nejaký film točí v miami len neviem presne ako sa volá ale je taký hororový triler
  • Re: Re: Re: jakej blbec??

oprava-byla
  • Re: Re: jakej blbec??

stejně byly svlečená jenom na 1 a na těch zbývajících ne a tady je právě ta,kde byla oblečená
  • kajuska4

Re: SOUTĚŽ

jj podporila *4* *14* *14* *4* *3* *3* *8*
  • parket..a

SOUTĚŽ

Podpořte Vanessu v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =)
  • anet2106

Re:

Já už bych to neřešila. Tím, že o tom budete pořád mluvit se to bude pořád jenom připomínat a Vanesse tím opravdu nepomůžete! *1*
  • kajuska4

Re: Re: jakej blbec??

jj krava je to *16*
  • vananneh

Re: jakej blbec??

nějaká holka s přezdívkou zuzicek03 fakt blbá!!
  • jakej blbec??

kdo dal mezi ty fotky van tu fotku no vsak vite ten chlap v tca ji kvuli tomu ztrapnil.to nechapu my se o tom bavime a nadavame o se ji stalo chudackovi a nekdo sem da tu fotku.to je fakt vrchol
  • kajuska4

Re: chudák

jj presne chudasek nasa Van *9* *14* *14* *9*
  • kamickar

chudák

chudák Vanessa jak na něj koukala smutně tohle si fakt nezasloužila vždy=t to bylo dávno! *5*
  • Re: Re: Re: Holky ?

však nic ve zlém,však je to dobrá holčina *1*
  • vanessa-hudgens9

Re: debil

jj chudasek nas *9* *9*
  • debil

aha to je debil fakt tohle *10* hrůza chudák vany jak koukala ja rozuměla jen oblečení dolů jinak nic ale vim o co šlo
  • vananneh

Re: co se stalo??

jeden debil!Na TCA!Tady někde níž sou odkazy na to video!Je to úplnej debil málem sem se rozbrečela jak Van koukala nedivila bych se kdyby pak brečela *9* *9*
  • co se stalo??

holky nedělejte si ze mě prdel,ale já sem pozadu co se stalo vanessce ??? kdo ji ztrapnil ?
  • vanessa-hudgens9

Re: Re: alyson

jj ja taky *4*
  • klaruska44

Re: alyson

jj ja jsem si alyson pridala *3* ze je to Van kamoska nejlepsi *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit