-
alyson
ahoj alyson michalka hrá v bandslam z nessou a ma skupinu aly and aj tak si ju pls pridajte -
Re: Re: naspala jsem...
jj presne plesnivec jeden plesnivej *8* *16* *10* *16* *8* -
Re: naspala jsem...
taky jsem tam byla a cosi jsem mu tam napsala..ale uz na jeho profil chodit nebudu..je to dement,ktery uráží jine aby se zviditelnil..ale me to prijde ubohe..vubec to od neho nebylo vtipne -
Re: DEMENT!
ja jdu taky tam neco napsat -
Re: Re: Holky ?
demente *8* -
Re: ????
ja som taky nerozumela *1* ale podla mňa taky ako píše vananneh jej výraz *10* -
Re: Cudak Vanesska
jo debil *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
.......
kdovi co na to rikal zac,jak vanessku ztrapnil ten kreten -
DEMENT!
Něco sem k tomu DEMENTOVI taky napsala! *16* -
Re: Re: Sucker Puch
jo je *14* -
Re: Hl. fotka
krásna veľmi sa mi páči -
Re: jako spolu!
jj fakt alebo do slovenska *14* -
Re: Re: Re: žeprý vtipné.
chudák naše vanesska *9* -
Re: naspala jsem...
jj... *4* -
sorry
omylem sem napsala :naspala jsem misto napsala jsem.....to se mi stava casto *1* -
naspala jsem...
cusik..sla jsem na tu pitomou osobnost ktera ztrapnovala van.pekne sem tam napsala co se stalo a tak.taky jsem dala video aby videli jakej to je blbec -
Re: Re: Re: ja budu brecet
jj presne *16* *8* *10* -
Re: Re: ja budu brecet
Jo já sem z toho taky málem brečela!Chudák Van!!Tý muselo bejt hodně trapně!Zajímalo by mě jestli si to třeba v zákulisí s nim Zac vyřídil!Dufam že jo!Kdybych byla Zacem tak mu nakopu prdel kreténovi posranýmu!! *16* *8* *10* *10* *5* -
Re: Re: žeprý vtipné.
je to proste kkt a pcus *16* -
Re: žeprý vtipné.
asi to chtel ozivit aby byl proste popularni u tech kteri van nemaj radi a i kteri maj radi van ale malo.proste takovyhle lidi nechapu kez by se mu neco tak stalo este horsiho *16*