Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Je nejlepší

tady je těch Kroměřížanů jaksi hodně,aji na Karlu Gottovi psal kdosi z Kroměříže
  • Vanessaje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

tak neviem čo tu niektory maju za problem .Vanessa je naaaaaajlebsia a ten kto na nu nadava jej len zavidi.ona ma kraasny hlas,krasne piesne,super filmy,uzasne vyzera no je proste 1.je naaaajlebsia Vanesska,Vanesska,Vanesska,Vanesska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zacnessinka

Re: Je nejlepší

jjo miss vaneso taky jí mám moc moc ale fakt moc ráda
  • missvanessa

Je nejlepší

Vanesska je nejlepšína světě!!!
  • Vanessa

Tak je to vyumelkovana hlupa husicka,bez talenu,ale nadavat ji do cikanek,myslim ze i kdyby byla cikanak tak je to snad jedno ne,tyhle rasisty fakt nesnasim.
  • Re: ...

Vanesska je faakt podle mne nejlepsi..mam ji nejradsi..je nejlepsi herecka i zpevacka... *14* *14*
  • Ty píčo černá

Hele jako jsi dost ubohá a vůbec newim co si timhle dokazuješ estli ti tak vadí tak si jí nevšímej *8* je to nádherná holka oblíká se krásně prostě má styl (narozdíl od někoho) a že je černá se mi nezdá a i kdyby byla tak bych jí měla pořád ráda pořád bych stála o tom se s ní setkat a rozhodně bych o ní takhle nikdy nemluvila. . . .prostě jí jen závidíš že je tak pěkná a je slavná *13* Nechápu tebe a ty lidi kteří si timhle nadáváním prostě chtějí jen něco dokázat *9* Vanesska je stejně bílá jako ty *15* a jestli né tak jsem asi barvoslepá !! A prosím mysli si o ní co chceš a říkej klidně někde ve škole ale nekaž dojem těm co si jí oblíbili a klid se tady od sud
  • I LOVE YOU

Vanesska ?? Tak to je nejkrásnější holka pod sluncem *15* jako v HSM 1-3 boduje !! mám jí ze všech nejradši a se zacem jí to moc přeju *8* mooc jim to spolu sluší !! ale nejvíc mě štve že prostě neni z čech . .ale kdyby do čech aspoň přijeli *9* I LOVE YOU Van . .
    Jseš strašně krásná,máš strašně krásný písničky a jseš strašně skvělá herečka (nechápu proč to sem píšu když o týhle stránce ani newíš a už vůbec neumíš česky *7* ) ale stejně bych si moc přála tě vidět a doufám že tě někdy uvidim klidně až za 5 let klidně i když už nebudeš slávná ale prostě tě moc chci poznat *9* zlato držim palečky do života
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

15....proč? *7*
  • aldineczka

pro aldineczku

komu to cpeš zavři hubu a neozývej se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *10*
  • Re: ME

mam taky pocit že your name is mega trapkaaa *3*

Aha *15* no tak ako zabava dobry no *15* a kolko ti vobec je rokou?? *4*
  • zaneshka

ME

Hi my name is Vanessa Anne Hudgens.How are you.Thank you!! *4*
  • ane.tt

...

Jooo,tuhletu slečnu mám taky ráda *14*

páč se nudim *15*
  • simca24

VANESSA JE NEJ!!!

Vanessa je úuplně nejlepší zpěvačka a herečka!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: ...

Nikol ja vobec nechapem preča sa tu s takouto..... vobec bavis. ja by som ju jednoducho poslala do brdele *15* a koniec
  • Re: Re: Re: Re: ...

Nikol ja vobec nechapem preča sa tu s takouto..... vobec bavis. ja by som ju jednoducho poslala do brdele *15*
  • Re: icq

to icq nemůže být skutečný v americe se icq skoro vůbec nepoužívá mají faxi *8*
  • mrs--vaneska

Re: icq

No tak tomu nikdo snad nevěří ne!!! Věřit tomu může leda tak nějakej debil nebo nějaká kravka když to řeknu slušně kdo tu může mít na Van a na Ash Icq když ani nevíte jestli mají vůbec comp... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit