Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

já sem v tom předešlym příspěvku napsala, že se jen bránim což znamená, že neútočim viš? to znamená že jen odpovídám na ty tvoje debilní příspěvky!!!!!krávo
  • Re: Re: Re: Re: ...

Rande s tebou...fuj...s čističkou žump nikdy. Máš vlastní nápady? Já jen že to co já řeknu ty na to odpovíš : "abys u toho neskončila ty" jo ty píčo veruneczko, my se tu hádáme tak nám vyliš prdel, nikdo tě nenutí si naše urážky číst
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

no to nei špatnej nápad a pro tvoji informaci ja se jen zastavam Vanessy to ta kráva má furt nějakej problém já se jen bránim... *15*
  • Re: ...

mam taky pocit ze ty by si sa mala vratit do jesli terry lebo taketo obvinenia kere tady na všetky hadzaš su smesne a detinske ... a podle me je sex uplne normalna vec a ked ho ma nekto rad tak je to len a len vec a nekomu inemu je do toho nic... a mali by ste si uvedomit ze vanesa tie fotki nefotila s umyslom je zverejnovat, su to fotku z jejho sukromi... dovedete si vobec len predstavit ako by vam bolo keby ste na tech fotkach boli vy?
  • Re: Re: můj názor... \m/

a preto si myslim ze nemate nejmensi pravo ju tady urazat a nadavat jej do kuriev...lebo ja uz tiez mam zazite svoje a viem o com je rec a obvinenni ze je niekdo kurva jen preto ze se nechavyfotit nahy je dost silne a clovek ktory toto vypusti z huby by ta mal za seba stydet
  • Re: můj názor... \m/

hele je to tvoj nazor a ja to ho nieberem, i když souhlasim s nikol že zavist je svina...no ale k tomu čo som chcela napisat- baby uprimne kolko vam je rokov? 14, 15, 16....?me je 16 a možem povedat že som sa od svojho chalana ne jeden raz nechala fotit naha, a uprimne vam poviem že sa za to nestydim, a nesom zadna kurva lebo take neco, jednoducho to robim pre svojko chalana. a aj ked si myslim (a ne len ja) ze na tych "erotickych"fotkach nieje Vanesa ale iba jej celkem podobna baba,tak aj keby to naozaj bola ona tak to jednoducho robila tiez len pre neho a uz v zadnom priepade nemala v plane davat tyto fotky na net
  • Re: Re: Re: Re: ...

hele baby viete čo vam poviem esi sem chodite iba preto aby ste sa tu hadali a uražaly tak sem nemusite chidt vobec *13* nikdo vas nenuti si to tu cist a nejako sa k tomu vyjadrovat...ked sa vam to nelibi nechodte sem...a ked mate mezi sebu nejaky problem domluvte si "rande" , dajte is nekde za rohom pres držku a bude klid nie *5*
    pane bože, udivuje me že je nekdo tak hloupoučký a najivni a veří tomu že tady ma nekdo icq na Van a Ash *7*
  • Re: Re: Re: ...

a já říkala že tomu věřim? ne nevěřim zas tak blbá nejsem no a za pár let se uvidí co budeme dělat takže klid jo? a abys nahodou u nečistila žumpy ty!!!! *15*
  • Re: Re: ...

ty kráso...ty si hustá jak krupicová kaše...inteligence na nule...krávy umí psát?
  • Re: Re: Re: ...

jo a já sem šukala s Johny Deppem...
  • Re: Re: ...

ach...nejsem vypatlaná jako někdo a nebudu čistit žumpy jako ty Nikol, lepší prodávat hot-dogy než čistit žumpy a myslet si že Vanessa má icq a rozdává ho na potkání...naivní holčičky
  • Re: icq

Ahoj!
    A dal/a bysmi na Ashley?Prosíím *3*
  • simca2

Re: icq

a das mě na ashley plsky plsky
  • Re: icq

tak to se mas tak mi ho rekni *4* *1*
  • simca2

Re: Vanessa je bombová !

máš aj na ashley?
  • Baby V je naaaj

no proste Vanesska Hudgens je najlebšiaaaaaaaa je naaaaaaaaaaaaj spevačka a herečka.no proste je supeeeeer ja ju mam strašne rada je taka zlataa.ma užasne pesničky tie obydve cd mam doma čo som štastna a ked sa v nejakom časopise objavy Vanessa tak hned musim mat ten časak ved celu izbu mam polepenu plagatmy mojej naj star Vanessy a veci s Van už ani nehovorim kolko mam...no dost je NAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zanessa123

Vanessa je bombová !

Řeknu vam pravdu, vanessa se mi líbila jak se chovala v muzikálu ale když jsem se koukla jak se chová ve skutečnosti tak mě to zarazilo protože jsem si myslela že bude stejná povaha jako gabriela ale spletla jsem se. Pak jsem ale od rodičů dostala jeji cedlo .poslechla jsem si ho a zjistila že je to moje nejlepsi zpěvačka !No a i herečka ! Vanessa by si ty milióny ale videlala i bez zaca a on i bez ní ! Ale patří k sobě i tak! Jo a icq od van mam taky tak mi napište na 365566675 nebo tak nějak jinak mam icq na BLOGu holkajakmabyt.blog . Cz v levo je napsané aleerino icq je ....... Icq začíná trojkou abyste věděli a ja tam to icq od van dam klidne a bez problémů *3*
  • ivulkaaa

Já chci taky plsky Van i Ash plsky kdyžtak napiš na 369333130 dk mc!!!!!!!!!!!
  • gabrielaefron

a dáš ?plsplspslpslsplspslpslpspslpslspls plsplsplspspspslpslpsspjen Vanessu *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit