-
Je překrásná
Je úžasná,nádherná a okouzlující..asi jsem se do ní zamiloval..Je fakt dokonalá *14* -
muj_nazor
její fanclub je tu pro ty kteří ji maj rádi a obdivují ji(ať už z jakýhokoliv důvodu)a ne pro ty aby si tu léčili svůj komplex *13* takže pro všechny kteří ji nasnáší: POLIBTE SI ŠOS A TÁHNĚTE OPRUZOVAT NĚKAM JINAM *5* -
muj_nazor
když ji tak nesnášíte proč leze na její stránky HM? *7* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: můj názor... \m/
jsi naivni pica..na tebe tak ceka..na takovou kravu..Zac neni blby aby se s ni rozesel vis??..jsi jednoduse naivni krava *16* -
a taky seš pěkně blbá!!!!!!!!si jako myslíš, že zac čeká na tebe jo???? *1* na nějakou pííííču z čr??????????? *1* s tos mě pobavila... -
Re: Re: Re: Re: můj názor... \m/
ty si stejná píííííča a kurva jako vanessa když se ti líbí!!!!!!já nechápu jak se někomu může líbít když je to jen kráva nafintěná!!!!jo a mimochodem asi to tu píšu jenom proto že jí zavidim jak je hezká,slavná,bohatá ALE TO NENI VŠECHNO JÁ JÍ ZÁVIDIM HALVNĚ ZACA!!!!!!!kdyby s nim nechodila tak mi možná ani nebude vadit!!!!takže jako já doufám že se CO NEJDŘÍV rozejdou tod´ vše sbohem vanesso-kráááávo a a děvko!!!!!!!!!si trapná ale ted UŽ FAKT SBOHEM NEŽ SE POBLEJU!!!!!!!!!FUUUUUUUUUUUUUJ -
Re: Re: Re: můj názor... \m/
nepatřím mezi fanoušky ale nesnáším, když někdo někoho uráží ale to je fuk -
Re: Re: můj názor... \m/
takže podle tebe každý kdo nemá rád/nenávidí Vanessu ji automaticky závidí *7* chtěla jen říct svůj názor a to že ji nemá ráda neznamená že ji závidí a pouze to oznamuje chápeš? já proti ní nic nemám ale ona ji nezávidí to si jen namlouváš protože máš Vanessu ráda a všichni co oni řeknou něco hnusného ji podle tebe závidí tak to vidí všichni když někdo řekne něco hnusného o jejich oblíbenci *15*
btw souhlasím metal forever -
tak se radeji nevyjadruj..vis proc se tu pouziva casto slovo zavist??..protoze nekteri ji jednoduse zavidi slavu,jejiho pritele Zaca a jak je hezka vis??..
JA MAM VANESSU NEJRADEJI..JE SKVELA HERECKA A ZPEVACKA..JE FAAKT SUPER TAK SE LASKAVE DO TOHO NESER.. *16* -
Re: Re: Re: ...
no to určitě...to by moh říct každej!hele já sem sestřenka Angeliny Jolie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!věříš????????????????asi ne co?? *15* -
Re: vanesska
je vidět, že je ti 12. Vanessa žije v USA, česky neumí a pravděpodobnost že si tohle přečte je nulová!!!!!!!!!!!!!!!!!chápeš??? ????? -
ne neklikla a i kdyby tak o něm tam nebudu psát, že je kretén... -
,zamindrákovaní,-to je urážka????od kdy???? *7* -
Re: můj názor... \m/
ty pipinojenom zavidis -
Jako tady je zákaz vstupu těm,co Vanessu nemají rádi?Ještě řekni,že jsi tady nikdy neklikla na herce kterého nemusíš *15* -
Hej tohle byl docela vtipnej příspěvek *1* prý-dělá vám to dobře nadávat tady druhejm do kreténů? a potom sama řekne že jsou zamindrákovaný a kdo ví co ještě *7* *15* -
máš nějakej problém s mým pravopisem???hádám, že ty máš určitě z čj za 1, že???? *1* -
a proč sem lezeš, když se ti líbí úplně jiní herci??? *7* -
no jo, ale když o ní říká, že je to děvka a uráží ji tu, tak ji podle mě na 99% nesnáší, jo a ještě něco, dělá vám dobře tady někomu, koho ani neznáte nadávat do kreténů apod.????asi se hodně nudíte že???ale tak co jinýho by zamindrákovaní lidi mohli jinýho dělat že???no tak ti je asi vše... *3* -
Re: poro vanesku
A Vanessa si to určitě přečte,co? *15*