Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Vanesska je super

jj taky si to myslim....je fajnova *1* teda aspon lepsi nez selena gomez *1* *1*
  • martinashalova

Vanessa

Vanessa Hudgens je velmi dobrá herečka. Líbí se mi ve filmu Muzikál ze střední. Ale nejvíc se mi líbí jak zpívá normálně ve filmu. Ale když jsem slyšela jak zpívá normálně, tak se mi to teda moc nelíbilo. Prostě, nejlepší je Hilary Duff :-)
    Já mam icq Vanessy i Ashley Tisdale *4* *4* *4*
  • Re: Vanesska je super

Zpěvačka je dobrá,ale jako erotická fotomodelka je naprosto špičková *14*
  • mitchie

Vanesska je super

já myslím že je Vanesska super zpěvačka a že na tom žádný nahý fotky nic nezmění *3* a ať má každej svůj názor každej t vidí jinak *4* někomu se nelíb a nikomu jo to je úplně jedno na obraze druhých třá vypad jinak ale nba mím myslím že skvěle *4*
  • Vanessa

Van je hezká holka a herečka..Je strašně moc sladká a vypadá mile...Ale zdá se mi že je o trošku víc namyšlenější ve skutečnosti než Ashley... *3*
  • Re: Slečna Nikol

narozdíl od někoho *1*
  • Slečna Nikol

Slečna Nikol má velice vysokou inteligenci *1*
  • OOOOO...:-O

Je to Bohyně.....skvěláá......Vanessa is 4-ewer *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ...

a ty budeš moc štastná když se k těm hot-dogům dostaneš a ty bys byla nula i se Zacem *1*
  • Re: Re: Re: díra

se tady s takovou blbkou jako ty nebudu hadat kdo je tady kravy to je po mou uroven *1*
  • Re: Re: díra

ty si kráva
  • Re: můj názor... \m/

uz nikdy vzivote vanese nenadaveeeeeeeejjjjjj *13* *16*
  • Re: díra

ty si kráva
  • díra

Je to kráva...!!...
  • Re: Vanessa ..

no jo souhlASIM JA TO JE MEGA PROTOŽE JA SE JMENUJU TAKY VANESSA. *1* *15*
  • ...

ty sis to nepřečetla "diskuse" vyjadřuješ názor...smiřte se s tim že bez Zaca (:-!) by někde prodávala hot-dogy
  • vanessahudgens1

Vanessa ..

Vanessa je faakt skvela..je skvela zpevacka a herecka..vazne ji obdivuji.. *14*
  • ayeret

Re: vanessa

jo a určitě propadáš z češtiny že jo??? mno ale to ve zpěvu ani v divadle(filmu) nijak extra nepotřebuješ *1*
  • vanessa

Vanessa je super je moc hezkaa nadana svim spevem a svou hereckou karierou.Chtela bych byt jako ona doufam ze se mi to podari us kvuli ni chodim do dramatickeho krouzku a zpev miluji zpivam us od svich sedmi let takze doufam ze docilim toho ceho docilila ona.Tak jen jsem chtela rict ze ji moc obdivuji a ze je mi fok co rikaj ti ostatni mam svuj urcity nazor !Takze doporucuji se na ostatni vikaslat a nehadad se myslim ze kazdy ma svuj nazor. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit