Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: můj názor... \m/

Ona neřekla,že ji nesnáší,tak co to tu řešíš?A nuly jsme oproti celebritám všichni,nedá se s něma srovnávat,takže nějaká nenávist vůči nim kvůli tomu,že jim závidíme to je docela blbost.To bychom rovnou mohli nesnášet všechny celebrity.Spíš ji srovnáváme s ostatníma celebritama.Takže se uklidni a 2 krát si po sobě přečti co píšeš.Jinak je fakt,že se proslavila jen díky High school musical.A já osobně ji nemám ráda.Kristen Bell,Alexis Bledel......Zaca Efrona bych vyměnila za Iana Somerhaldera,prostě se mi líbí úplně jiní herci a zřejmě ne proto že Vanesse závidím *15*
  • ayeret

Re: Re: můj názor... \m/

já jí nic nezávidím je mi jedno(proč se na osobnostech používá slovo:závist tak často?? *7* )jenom se vyjadřuji k tomu co se píše tady v téhle diskuzi k těm pár posledním příspěvkům co jsem si přečetla když jsem se dívala na nejoblíbenější celebrity na osobnostech ale to neřeš...sic je pravda že některým osobnostem závidím ale to jako např. Tarje Turunen ale to je vedlejší...mno asi tak *3*
  • Re: můj názor... \m/

víš, já ji dřív taky nemusela, nevim proč ale ted ji mam celkem ráda, nevim čím to je , ale bude to asi tím,že jsem si uvědomila, že sem uplná nula, nic neumím,ve škole rozhodně nepatřím k premiantům, zpívat neumím, prostě nic, bude to tím že jsem jí záviděla(má pěknýho kluka, ona sama je pěkná,krásně zpívá, dobře hraje, má spousty fanoškú, je slavná, bohatá,... a co jsem já????NIC jen sem jí záviděla a ty jí taky závidíš páč proč bys o ní takhle mluvila????něco jinýho je, když toho člověka znáš, tak to chápu, že ho můžeš nesnášet, ale člověka, kterýho znáš jen z filmů, fotek, apod????to těžko...njn závist je nepěkná vlastnost... *3* *3*
  • ayeret

můj názor... \m/

tahle kurva se se slávou stejně jen přiživuje na Zacovi (kretén stejně jako ona...)a k těm fotkam kde je nahá... asi každá celebrita je jednou nebo víckrát viděna nahá... kdyby se ty fotky nedostali ven teď tak někdy jindy nebo by zapracovali paparazzi takže to neřešte .. a jestli je děvka nebo ne tak to snad ví jen ona... *7* mno to je asi všechno co sem chtěla říct.... *8*

AVE SATANAS
    METAL FOREVER\m/
  • Re: ...

tak má ráda erotiku,co je na tom *7*
  • ...

A co si ty když napíšeš ty "ti" nauč se českej pravopis...do kolikátý chodíš do třetí? Nebo ještě do jeslí? Víš vůbec co to je?
  • ...

jinřiško ty malá čubko ona se fotila nahá! Jak ty můžeš vědět že to děvka není? Di si učesta panenky, hm? Z toho že Vanesska je nej vyrosteš
  • barbora15

Vanessa ..

Vanessa je proste nejlepsi herecka a zpevacka kterou znam..je faakt skvela.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: ...

ja mam vanessu moc a moc rada *14*\ale myslis ze si to precte odpovez jo a je to moje sestrenice *4*
  • 21.4.1993

Re: ...

hej terry nejsi ty nahodou krava??..no a co ze tu vsichni pisou vse nej Vanessko..co je ti do toho??..bez nekam ty.. *16*
  • Re: pro vanessku

ZAK JI MILUJE! HELE ONA ŽIJE V USA TAKŽE NEVÍ ŽE JÍ PŘEJEŠ K NAROZKÁM A NEMÁ ČAS NA WEB.NEJSI TROCHU BLBÁ? *3* *15* *5* *4* *13* *13* *13* *1*
  • Re: Re: Všechno nej, nej, nej

oproti většině pisatelů,kteří většinou nemají ani 20,tak je to asi myšleno
  • vanesska

vanessa is good girl *14*
  • poro vanesku

Vše nejlepší k narozeninám..seš moc dobrá herečka aji zpěvačka a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *14* *14* *14*
  • krava tery

jo a ti ti tery ona neni drvka myslis si to jenom ti jedina vidis nikdo to sem nepise zej edevka nesi nahodou ti devka?asi jo! *10*
  • pro vanessku

a zac ji neopusti chapetë to?asi ne ste blby on ji miluje chape to tady nekdo?vanessko vsechno nej k narozeninam jo a pozdravuj zacka:-D *1* ne delam si srandu ani ho neznam ani tebe ale znamte z filmuuuuuuu a z high school musical si tam skvela *14*
  • jindriska

vanesska neni zadna devka ti kravo *13*
  • vanesska

ahoj vanesso prosim te ja te moc obdivuji muzem si psat jako je mi 12 to chapu jestli se ti nebude chtit ale moc tem am rada moc si pekna obdivuji te kdyztak mi napis na email miiiiiky@seznam.cz *14* *14* *1*
  • hanka2341995

Re: Re: Všechno nej, nej, nej

ale to bylo určitě myšleno dobře
  • Re: ...

no to nejde a navic neni to ceska takze by rozumnela leda tak hov.. ale neni to devka!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit