Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Vanneska

Já ti věřím

já jsem jak Radka Fišarová narozen ve stejný den,tak si to tu můžeš zjistit
  • Re: Moje Vanesska

ale to by se jí mohlo stát s kýmkoliv jiným

Je mi 20 let,takže bychom si (možná) padli do oka. *3*

Já jsem učitelka angličtiny.
  • Moje Vanesska

Jé moooc super mám ji jako nej herečku ale ona je blázen da Zka Efrona a to je chyba co kdyby ji opustil tak je v léčebně no jí sprominutím říkám a říkám to nerada je Pako *7* tak ahoj *9*
  • HSM

...Nádehrý... *14* *14* *14*
  • HSM

Já jsem byla v kině na HSM3 a je to nááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
  • Re: Vanneska

aha,tak vy jste obě ženy,tak jsem to moh napsat v ženském rodě.Tak ty třeba anglicky umíš dobře,ale ta 2.o sobě tvrdí,že má 8let,tak ta by jí mohla asi říct jedině-Hi,Vanessa I love you-ale pokud se učí anglicky od mateřské školy nebo od 1.třídy ZŠ,tak třeba umí dobře
  • Vanneska

Víš co,anglicky umim peníze mám tak mi zbejvá jenom dostat to tel. číslo. *1*
  • Re: Re: veni

To byste moc peněz protelefonovali a navíc byste museli umět dobře anglicky.
  • Re: veni

jj taky by jsem chtěl mít telefoní číslo. *14*
  • hsm

To bylo dobré,jak ten váš slavný muzikál dávali po 1. do televize,tak to bylo 1.den na STV a 2. na nějaké té české,myslím na Nově.
  • nelezte

kdo vanessu nemá rád tak ať sem neleze!!!!jenom jí závidíte!!!vanessa je dobrá herečka aji zpěvačka!!!!tak sem konečně nechoďte a když jo tak pište něco hezkyho!!jenom pro ty kdo sem lezou a vanessu nemají rádi!!! *1* *3* myslim to v dobrym
  • vivienne.uzunov

veni

chtěla bych mit jeji telefoní čislo to by bylo super *3*
  • Re: Re: ICQ

má jenom icq chceš????
  • Re: ICQ

mas i eji skype?dala bys mi ho prosim *8*
  • Re: Re: ICQ

Tak to teda má na to vem jed srovnal jsem si u toho (icq) všechno její věk atd.. a všechno souhlasí
  • mileys

Překlad

Ahoj všichni!

Nelze se ve svém jazyce, i když nic není, ale věřím, že budete rozumět.
    Když jsem byl na chvíli vypnout, Hledal jsem na internetu, kde jsme fanoušci, a rozhodl jsem se, že pro ně udělat alespoň rádi, že sešrotování. Doufám, že vy a já jsem potěšil. Když jsem musel přeložit některé z příspěvků od vás, se zjistilo, že v oběhu o mně a co není pravda: (. Například, že někdo vlastní, nebo Vanessa ICQ. Můžu vás ujistit, že jsme opravdu nemají ICQ, tak, že kdo říká, že je to jen snaží vytáhnout trošičku. Doufám, že jste všichni skvělý a doufám, že jste dorazili Naše další High School Musical, a vy jste to velikou radost, stejně jako my .. I pomalu Sbohem, mám trysky mi, nebo Vanessa době opět Jsme rádi, že můžeme psát. Mějte se krásné.
    Love Zac
  • mileys

Re: ICQ

to asi těžko když icq nemá *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit