-
...
Tyvole...jak sem ty pouberťačky píšou všechno nej Vanesko...panebože...myslíte si že Hudgens sem chodí si číst co sem píšete? :D je to děvka -
Re: Všechno nej, nej, nej
Komu říkáš stará baba?!Ty jeden komunisto! *16* Vanessa neni stará ty ničemo jeden!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
všechno nejlepši
ahoj vanesso moc ti gratuluju k narozeninam promin že ti pišu o 2 dny pozdě ale dřív jsem to nestihla a jo ještě vesele vanoce ahoj napiš mi dyštak na e-mail telefoni čislo prosíííím iky ahoj *4* *4* -
Happy B´Day Vanessa!
Happy B´Day Vanessa! 4EVER Vanessa hudgens!! *14* *14* -
Všechno nejlepší k narozkám!
Ahoj chtěla bych ti popřát k narozkám všechno nejlepší a dlouhý život s ZACEM *1* -
Vše nej
Vše nejlepší k narozeninám..seš moc dobrá herečka aji zpěvačka a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *15* *4* *5* *3* *14* *4* *14* *5* *3* *1* *1* -
Vše nejlepší
Vše nejlepší Van. -
Všechno nejlepší
Vanessko přeji ti všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *14* -
Všechno nejlepší
Vanesskopřeji ti všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *14* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k narozeninám Vanessko. Hodně štěstí, zdraví, lásky a ať ti to ze Zacem dlouho vydrží. *14* *14* *4* *4* -
K narozkám
Vše NEJLEPŠÍ k NAROZENINÁM Vanessko *1* *1* *1* *1* -
Vše nej
všechno nejlepší Van -
Všechno nej, nej, nej
Všechno nej,nej, nej k narozkám! Už si stará baba je ti 20 let!!!!!!! Tag si užívrrj života! *3* *1* *1* *3* -
narozky
vsetko najlespie k narodeninkam vany *14* *14* *14* *14* -
Narozky =o)
vše neej k narozkám vanessko *3* *4* -
Narozky! :-)
Je jasný že sem nikdy naše Van nezajde ae i tak všecko nejlepší k narozkám ! a hlavně at ti to se Zacem vydrží :-) -
Re: Re: Re: piča
Ona je úžasná a naprosto s ilze souhlasim --- jo vííš úžasná je proto jak se projevuju super muzika filmy - a je přirozná a simpatická od pohledu anrozdíl od ashley tisdale -- to je umělotina -
Re: veni
jA TAKY *3* -
Re: veni
jo ja taky tobi bilo žužo *3* -
Re: Re: Moje Vanesska
Pravda