-
Re: Re: Re: VANNESA
jo a ještě baby come back to me.. je taky moc skvělá.. -
Stránky o Van
Ahoooj mrkněte se ¨na moje stránky o Vanesse Hudgens tady je odkazík www.oh-missvanessa.blog.cz a napiště jak se Vám líbí jsou tam žhaé novinyk a všechno o ní *14* *14* *14* *14* -
Re: Vanesska
Ash si dělala plastiku?! V jejím věku jo? *7* *7* *13* někdy by to chtělo přemejšlet!! ale nechtěla sem tě urazit!!! *4* -
Re: vanessa je nejlepsi a ji zac
moje řeč uplně s tebou souhlasím *1* *1* *3* *14* *15* -
Re: VANESSA JE NEJLEPSI
Vanessa je sice lepčí než než Ash ale Ash Zaca 100% nechce!!! Tyhle kecy fakt nesnáším!! Dyť Ash má už pěkně dlouho přítele!!! *16* -
Re: Re: VANNESA
Podle mě je nejlepčí písnička Sneakernigt!! Ale Say ok má zase božíí klipík ze Zacem!!! *14* *14* -
ty si trapná... -
bohužel,nemáš pravdu protože, ashley ho vůbec nechce jsou jenom dobří kámoši..!! a navíc ashley má přitele... -
vanessa je nejlepsi a ji zac
vanessa byla proste dobra a hlavne je moc pekna a zac je taky moc pekny a jeto dobra zpevacka zatim nejlepsi kterou jsem kdy potkala a ma dobrou roli v hsm *4* -
Vanessa je nej
Vanessa je moc dobrá zpěvačka a herečka.V High School Musical byla její role moc dobrá. *3* Vanessu mám ze všech zpěvaček nejradši *14* a mám ji radši než Ashley Tisdale,kterou mám taky moc ráda. *1* Vanessa je prostě NEJLEPŠÍ. *1* *3* *14* *3* *14* *1* *1* -
VANESSA JE NEJLEPSI
VANESSA JE NEJLEPSI A ASHLEY JE TRAPNÁ CHCE ZACA EFRONA ALE CHODÍ Z VANESSOU *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* -
VANESSA JE NEJLEPSI
VANESSA JE NEJLEPSI A ASHLEY JE TRAPNÁ CHCE ZACA EFRONA ALE CHODÍ Z VANESSOU *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* -
Download
Tady sem vám nahrála obě alba Van tk stahujte jak je libo - jsou v jednom souboru http://uloz.to/668490/vanessa-hudge ns-full-albums-identified-and-v.rar -
Vanesska
Vanesska je fakt dobrá.Mám jí radši než Ashley,protože ta mi přijde moc umělá kvůli těm plastikám.High school musical jsou boží filmy a už se móóóc těšim na třetí díl. *1* Vanesska je krásná a hlavně moc dobře zpívá a její písničky jsou krásný,třeba SAY OK.Je škoda,že jsem nikde neviděla její CD,protože je fakt super. *3* *15* -
Re: Vanessa is good
Na to že seš z ,,New Yorku´´ tak je tvá anglina dost mizerná!! Ale jinak good pokus!!! A mimochodem ty věty teda moc smyslu nedávaj!!! *1* *1* -
Van is number one!!!=-)
Van je sqělá!! Je hezká a krásně zpívá!!! Se Zacem sou prostě dokonalej pár!!! A když někdo říka že se k Zacovi víc hodí Ashley tak mele pěkný sračky!!! S Van jim to hrozně sluší!!! -
A ani tak by Ti to nikdo nežral. -
No, ta ájina teda nic moc. Měla by sis jí nejdřív naučit a pak sem psát. -
Re: VANNESA
máš pravdu ale say ok se mi moc nelíbí *1* *5* *15* -
VANNESA
MA HEZY PISNICKY NEJVIC SE MI LIBI SSAY OK *3* *1*