Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ....

alepprece ze se vam zda namyslena jeste neznamena ze je namyslena! sice ash se mi zda lepsi ale van je taky dobra a me se namyslena nezda! *4*
  • aduska.van

Van is ney..!!

Vanessa je pstě ney..a jestli někdo má něco proti ní tak ať sem neleze pač ot nikoho nazjímá a je s tím doost trapnej..a ti co maj rádi vanessu souhlasí se mnou..pstě van *14* *5*
  • Re: Vanessa is good

hello Vanesso.I,am Czech Republic my name is filip.pazout.
  • sorry

Ahoj pardon mam tady kamošku z New Yorkru jinak ja su češka ok? Vanessa je super a už se těším na 3
  • Vanessa is good

Hello I am Gabriella and my live is in the New York.Say Ok is best song on the world.I dont speak Czech or "marcik" is name my best friend in the czech republick Vanny you are best and HSM too.Bye and Ahoj is english Hello? *3*
  • anetmi

Van

má moc hezký písničky hlavně Identified
  • didi5

Vanesska

Vanesska je supeer moje oblíbená herečka. *3* *3*
  • oh

Vsetci v Hsm su najlepsi !!!
    Vanessa Ashley Zac Corvin ........
    *1* *1* *1* *1*
  • Ash

podle mě by měla vanessa hrát sharpay protože mi připadá namyšlenější..proti Van nic nemám ale připadá mi tak..
  • Vaneska je naaaaaaaj

Vanesska je naaaaaajlebšia spevačka a herečka jeeeee kraaaaaasne a taaaalentovana.no jekraaaaaaaaasna.VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA.
    ked chcete pozrite sa na moj web www.oh-missvanesa.blog.cz *14*
  • Je best!

Vanessa???Ta je nej prostě ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
  • Van is the best

Vanesska ¨je ta neeeeeeeeeeeeeeeejleeeeeeeeeeeeeeep šíííííííííííííííí
  • Re: vaneska

mas pravdu *15*
  • vaneska

tak kdo rika ze je vanessaka je cuze tak ten do tic ni je kre ten jj vaneska je super holka *14* *14* je super holkka faj je stras ne krasna ale nej sem lezba jo sem jesi fanynka
  • ....

Je to Barbie s černýma vlasama...A vypadá dost namyšleně...Ale kdo dneska není. *7*
  • VANESSA

no van je nejlepčí mam o ni blog *14* www.van.blog.cz *14* určo se koukněte na ten blog
  • "Je nej"

Podle mně je Vanessa prostě nej. Nikdy neodsuzuji herce. Jenom ty, o kterých vím, že jsou fakt nuly, a že by neměly hrát ve filmech. Ale Vanessa je fakt dobrá holka. Neznám jí, ale připadá mi dobrá. Samozřejmě, každý má nárok na svůj názor. *3*
  • Film

Dneska daval na prime film Letka Bouřliváků a tam Vanessa taky hrala
  • ?!

vanessa je super *14*
  • ?!

Podla mna su na svete omnoho talentovanejsi a takisto rozumnejsi spevaci a herci ako Vanessa... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit