-
nenadávajte
Hele tak když se vám Van nelíbí tak sem nelezte.My taky nelezem do profilů vašich oblíbenců a nepíšem tak že sou to úchyláci a podobně.A když máte radši Ashley tak běžte do jejího prifilou a pište si tam jak je úžasná.Mimochodem já mám ráda Van a Ash stejně. -
vanesska
Vanessa je tan nejlelepší a nezajímá mě co si kdo o ní myslí. Kdo si nemyslí, že je super? No myslím, že asi všichni co si to teĎ čtou nebo sou to paka, kerý musejlízt všede *15* -
Re: ---
to teda neni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Van
náhodou Van je super. stokrát lepší než Ashley -
Re: Van je nejky!
Máš pravdu!!! Ona je prostě nejky!!! Ani to neumím popsat jak je super! -
will
Van již natáčí film Will!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Se na něj moc těším! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
ahojky
ahojky lidi jak jde zivot?? *7* *7* *7* *3* *3* -
Vanessa
Bože...já nechápu na oc sme lezete,když tu chce jenom nadávat....to je ta inteligence mno... -
---
je to čůza -
vanesa
vanessa *4* je dobra *15* ale pro mě je lepši ashley *4* *14* -
Re: jejda
jseš úchylnej nebo tak nadrženej!Udělej si to pod peřinou a netahej to sem! Nikdo na to není zvědavý! -
jejda
Boze naco sem leziete vi debilkovia ked cete nadavat na Van...je to sexica..
Cem sa s nou vyspat a olizovan jej zadok a kusat bradavocky jej a ona mne bude stlacat penis a zacne mi ho ohmatavat a kusat donho ..a da mi nanho slahacku a zacne ho olizovat *5* -
Re: VANESSA
tak zaprve to je si myslim tak že všichni co ji pomlouvate ji zavidite není sice žádnej andílek ale i tak...mimochodem jen kdybys chtěla vědět vanessa je oceněna jako nejlépe oblékaný teenager od 18-20,postava jako hroch...řek bych že je spíš hubená *4* a to jak ona voni to nemůžeš vědět protože si nikdy na vlastni oči vanessu neviděla jo jen tak mimochodem je lepší aby se usmívala než aby se mračila nebo brečela,jo a orangutan vypadá fakt jinak *1* -
Re: ...
Všechno to je jenom věc názoru.A já sem viděla fotky z jejího soukromý a zdá se mi-jak ty říkáš-milá a zlatá pořád! *5* -
Re: ...
Souhlas! *13* -
...
Ja fakt netusim co je na nej take uzasne.
Kludne mi to napiste do komentarov.Ja vam poviem preco ju nemam rada a preco NEMAM dovod ju mat rada...
1. Spievat nevie, teda mozno ano TROCHA, ked sa to upravi v studiu ale strasne meci a tie jej pesnicky su fakt nudne a trapne
2. Cely cas co hraje HSM sa usmieva a skeri ako debil, proste hrat tiez ee
3. Ako uz vsetci vieme, aj sa sprava ako debil.Aj ked sa ospravedlnila bolo to hlupe...
Inak nasla som par fotiek na internete z jej sukromneho albumu a keby ste ich videli tak by sa vam asi nezdala uz taka mila a zlata...
Podla mna je Ashley Tisdale lepsia vo vsetkom co som napisala aj ked nieje tiez daky super zazrak ale ja mam A.Tisdale celkom rada je celkom zlata...
Takze ja ju nemam vobec rada *13* *9* -
vanessa
vanessa je prohnila civava a prdi -
vanessa
vanessa je prohnila morska okurka -
Van je nejky!
Vanesska je supeeer! Co ji gtady všichni pomlouváte!!! *9* *5* -
VANESSA
znáte někdo prosím nick Vanessy na MySpace???jestli ano,tak mi ho prosím napite na můj e-mail,díky moc=)