Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: vanesska

No, tak ja ti poviem ze ja teda nemam rada Vanessu ale ty zas nemusis mat rada Ciaru, alebo dakoho koho ja mam strasne rada....
    Ale aj ked ja mam rada dakoho ineho, nepisem ti ze si pako len preto ze nepocuvas Ciaru...
    No a toto je diskusia kde pisu ludia svoje nazory na Vanessu a nemusia ich mat zrovna take ze Vanessa je ta naj spevacka...
    A ako vidim tak vecina ludi hovori ze Vanessa nema ani talent ani rozum... *9*
  • Lowkuju ji

Je celkem v poho ae nejradši mám JESSE MCCARNEYHO *3*
  • ahoj

*4* *4* mám ji ráda *4* *4*
  • Aha =D

Tak Vanessa i Ashley sou super.A proč tady nerozebíráte i nahé fotky Ashley?Vždyť to neudělala jen Vanessa.Mno to je jedno,ale stejnak je mám obě ráda.
  • ....

Ten muzikál ze střední je teď nějaký hit nebo co???Já jednou viděla jedničku a vůbec mě to nebavilo tak nevím... *1*
  • Re: Vanessa

Tak to je pravda. Xtina zpívá úžasně, a nějaká Vanessa na ní nemá! Sice nemusím styl Xtiny, ale má talent, který Van nemá.
  • hsm

Vanessa je fakt nej ale je blby ze byla naha v casaku *9*
  • Re: aslin

aj mne sa paci tento film a tez je v tom najkrajsia vanessa *4*
  • aslin

velmi sa mi paci toto film labo najkajsia vanessa
  • Jj

Nooo tak Vanesska je najkrajsia baba na celom svete kazdy ma svoj nazle je fajn aspon myslim je straaasne krasna *14*
  • Vanesska

Velmi sa mi páči Vanesska a je super herečka aj speváčka.milujem ju.
  • vanessa

Myslím si že se chová jak nějaká hodná holčička v tom filmu,Ale jen se předtvařuje. A myslí si co není!!!!
  • Vanessa

Niektori tu hovorite ze je naj spevacka!!! Hahaha!!!!!!!!! *1*
    Ja vam nerozumiem....Chapem vase nazory a aj to ze ju mate radi ale to ze najlepsie spieva na celom svete je pekna HOVADINA!!!!!!!!!!!!!! Vy ste asi od nej posadnuti ale napr. taka Aguilera ma, uznajte, omnoho ale omnoho lepsi hlas.
    *7* No a moj osobny nazor je taky ze nevie ani hrat a ani tancovat a teda podla mna su jej pesnicky strasne nudne a suche...ja by som asi nevydrzala pocuvt ten jej mecavy a nudny hlas viac ako 10 minut ja by som asi zaspala. *13*
    No a ako vsetci vieme ani mudra moc neni *9*
  • Re: nenadávajte

mě se taky líbí Vannesa s Ashley stejně *3*
  • ...

Jeeeemi ty si takeeeee prasa az to boli.... preco tu sakra pises take nechutnosti?? *9* *9*
  • Re: vanessa

jo to teda není ona bude super až se ze mně stane víla *8* *13* *16* *10* *7*
  • Re: ---

máš recht *15*
  • Re: Re: Van

To si nemyslím *9*
  • Re: Van

Taky si myslím, že Van je 100krát lepší než Ashley! *3* *4* *1* *1*
  • vanessa

Vanessa je mo´c super!!!!! *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit