-
myslíš??
štve mně že na té fotce ja malej oblíčej
http://www.facebook.com/pavel.rotter -
-
možná jo =)
-
-
ses skvela a nad tebe nini
si super -
nejkyyyyyyy
promin te to sem nechtela to hodnekrat davat VANESSKA je nase mimi *3* *14* *14* *15* -
-
Re: nejkyyyyyyy
Jo naše Mimi,naše Holka šikovná *14*
-
-
ahojky,
přesně ve 12 jsem se přihlásila . good !! jak se máte? co děláte?
co budete dělat? *3* *3* -
-
čauky ..tak ti budu říkat přesně ve 12 .. ahoj přesně ve 12 *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
mám se fajn a ty? dívám se na tv a dnes jedu do miku ;) a copák ty? :D -
-
*1* *1* božééééééééééééééééééééééé *15* *15* *15* *15*
mám se dobře , nuda a můžem jít ven !! Napišeš mně v kolik a já tě budu třeba u stánku čekat *1* -
-
ok *15* přesně ve 12 *2* *15* *15* *15*
-
-
*15* *15* neee že mně budeš takhle říkat ve škole *1*
-
-
co když jo *15* *15*
-
-
-
-
-
-
kajush
Ahojky kajush!Já taky posloucham cd *14* *14* *14* Posloucham její 1.cd V a taky se těšim na 3.cd! *14* *14* *14* -
-
Re: kajush
ja jeste V nemam ale urco si ho koupiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: kajush
Znas od Nessynky pisnicku Set it Off?Ja ju ted posloucham na youtubecku protoze v tom cd neni tak musim jit vzdycky na youtube *14* -
-
Re: Re: Re: kajush
já to mam táta mi ho našel na netu a stáhnul i když ho nemoh najít tak ho našel *14* *14* *14* *14* Jo ten název mi něco řiká potom si jí kdyžtak poslechnu protože všechny její písničky sou krááááááásnýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kajush
Já teď posloucham say ok *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kajush
Kurna ja uz ani neumim psat posloucham*teda ja ta mam chyb *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: kajush
A nebo si to V stahnu protoze mamka rikala ze ted potrebuju veci do skoly takze budu si muset nekdy ted koupit cd protoze muj bracha je vzdycky nekomu pujci nebo nwma a potom nemam nic a ja ted posloucha Come back to me *3* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
AAAAAAA
AAAAAAAA já sem zatahovala v obíváku okna a najednou tam vylez pavooooooouk fuuuuuuuj já se jich bojiiiiiiiim a sou tak hnusnýýýýýýýý!!! *15* *15* *15* -
-
Re: AAAAAAA
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ja se jich taky bojim (spis stitim) *15* -
-
Re: Re: AAAAAAA
jj přesně *15* *15* *15* sou tak hnusnýýýýýýýýýý že jo?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AAAAAAA
jj *15*
-
-
-
-
.
ahoj lidišky už jsem tadyyyyyk *3* -
-
Re: .
ahooooojky Veru *4* -
-
Re: Re: .
ahooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooj *15* -
-
Re: Re: Re: .
I LOVE NESSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYY SHE IS BESSSSSSSTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTT *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: .
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
jj přesně! *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: .
Nessy je proste neeeeejky já jí lavkuju,ach jo,kez by stal ten parfem min *9* *9*
-
-
-
-
-
-
....
ahoj holčiny...jsou nejaké novinky o naší milovanééé nessynce??jinak I LOVE NESSY -
-
Re: ....
myslim že ne ale koukni na tuhle stránku tam koukam na novinky já:)) nessahudgens.org
I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ....
ahoj holky nessa jetaky skvěláááá.... *14* *14* *14* má dobrý písničky...a v hsm je neeej!! -
-
Re: Re: Re: ....
jj..I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
i love nessy and miley olky nemáte nějáke fotky kde e miley s nessy?nebo kde je mužu najít? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
zadej si na google miley a vanessa a dej to na obrázky tam určitě něco najdeš:))
-
-
-
-
-
-
ahoj
čauky je tu eště někdo?? *15* -
-
Re: ahoj
Ahoj...já sem už zase tady *3* *15* -
-
Re: Re: ahoj
ahoj *15* jak je? -
-
Re: Re: Re: ahoj
Jó pohoda :o) A jak ste vy přežili pátek 13. ?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
No ráno sem se oblíkala...rozložila sem si tričko na postel abych si ho rovnou oblíkla na chvíly sem se otočila a když sem se otočila zpátky tak sem ho měla zmuchlaný v rohu tý postele to je divnýý:D:D Jinak du ven s kámoškou tak pa:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
OK já taky pude :o) Zatim pá ...NESSYYYYY IS THE BEST... I LOVE NESSYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: ahoj
Čuskýý xD
Já se mám good co vy ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
jo taky good *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
mě ne *9* *9* *9* -