-
nessy
NESSY VŠE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: nessy
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj
Ahojky Nessynky
I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YY *14* Y *14* Y *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* *14* -
-
Re: ahoj
čau kajuš -
-
Re: Re: ahoj
Ahojík *3* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Ahojky.. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
hojký *4* *1*
Nesyyy IS BEST!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
Áhoj *4* *4* *5* *5* *1*
I LOVE NESSYYYYYY *14* *14* Y *14* *14* Y *14* *14* HUDGENS *14* *14* SSSSSSSS *14* S
-
-
-
-
-
-
Ahojík
Ahojík Nessynky jak pak je??U mě v ph=D
no a co děláte?JO a ty new paparazzi jsou překrásné *14* *14* *14* *14*
I LOVE NESSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* YYYY *14* YYYY *14* YYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYY *14* YY *14* Y -
-
Re: Ahojík
Čauky jj dobrý a poslouchám Nessy *14* *14* *14* *14* a píšu =D..a ty??
JJ PŘESNĚ JSOU PŘEKRÁSNÉ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahojík
jj taky taky *1* No co.už.....no..nic se tu nedělo *7* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Nn...ptala jsem se správce a on mě dá na všecko jak to máš ty a pak se jenom vyměníme ju? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
ju...Musím pp
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YY *14* YYYY *14* Y *14* YYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
No nic taky musím jdu se čučet na ordinaci.dojdu zítra kolem 12..máme min hodin tak je pátek mno=D
PÁÁÁ
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* SO SO MUCH *14* *14* *14* *14* mucQ *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
pp
-
-
-
-
-
-
Ahojky Nessynky!!
Jak se máte??A co děláte???=)
I LOVE NESSSSS *14* SS *14* SSSSSSSSSSSS *14* SSSS *14* SSSSSS *14* SSS *14* SSS *14* -
-
Re: Ahojky Nessynky!!
ahojík mám se dcl dobře a ty?A čtu si dívku o Nessyyyyyyyyy *14* je tam překrásnááá *14* *14* *14* *14* a ty? -
-
Re: Re: Ahojky Nessynky!!
Jj mám se dobře. *4*
jj Nessy je tam nádherná!!A taky jsem si dneska koupila Top dívku a tam je taky Ness.Sice jen jeden obrázek ale je tam jako v dívce že se můžeš jakoby podle ní oblíct=)je tam mooots krásná=)Jako vždy *14* *14* *14* *14* *14* Taky doporučuju=) -
-
Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
hm zítra bude nákup časáku intouch a topdívka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
A je v intouch Nessy(že bych si to taky koupila=)) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
j je..říkala to anisek jí to prej dochází to ona mě to nakazila kupovat kdybych já o tom nevěděla tak ani nwm že to je a ani nwm že tam Je Nessyy *14* *14* *14* takže zítra abych si vzala 100 kč na to *15*
-
-
-
-
-
-
ahojík
čauky holky je tu někdo děsně se nudím? -
-
Re: ahojík
ja tu sem
-
-
Nessynky je tu někdo
?? *7* -
-
Re: Nessynky je tu někdo
Ahojky já jsem fanynka Vanessky ona je božíí milujují ona je božíjak zpívá tu písničku Amazed ůplně boží písnička můžu se kvám přidat?Kde se tu registruje *7* *14* -
-
Re: Re: Nessynky je tu někdo
Ahojky jů další fanoušek to je super na pravo tam je zaregistrovat se wow ty jsi Kristýna *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Nessynky je tu někdo
Jé díky..moc..ano jsem Kristýna a ty??Kolik ti je?Kde bydlíš??Srry moc otázek ale já jsem taková..když tě neznám *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nessynky je tu někdo
Ahojky,... sem ráda, že máme new fanouška, a máš ráda i Ashleynku? *7* *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nessynky je tu někdo
wow superrr *4* *14* -
No..já jsem Kristýna,je mně 16 a bydlím v Kroměříži...nn to nebyla otázka *4* *3* *1* -
To je otázka? *7* *14*
Jestli jo tak ano jsou to BFF ... prostě nejky stars a nejky kámošky miluju je k zbláznění ... *1* *14*
A já jsem Michela Hronková je mi zatím 14 a bydlím v Českých Budějovicích *14* -
Ahojky ano Ashley Tisdale...je tak suprová jako Vany fakt jsou nejky kamí *4* *14* -
Já se jmenuji Karolína,je mně 15 a bydlím v Mikulově okres Břeclav.. *4* ty? *4*
-
-
-
-
-
-
Nooo...
No stejnak tu teďka nikdo nejni tak já přídu až tak ve 4-5 OKI? *14*
Tak mě čekejte a Kajuš Míšo nechlastejte !!! *1* *1* *1* Vy skřítkové jedni *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Nooo...
No takže jako byla sem teďka ve města a koupila sem si top dívku s Ashleynkou četli jste všeci ten článek o Ashleynce to sou hajzlové ty producenti, teda jako stojím na straně Ashleynky a to jakooo už nikdo nezmění !!! Teeeda já s Ashleynkou souhlasím normálně 100% úplně... jakooo nikdo vám přece nemůže nakázat abyste s nikim nechodily to je dcl hnusný od nich !!! *8* -
-
Re: Re: Nooo...
Ahojky Míši *4* *14* přesně já jí už mám ach jo to je strašný *9* -
-
Re: Re: Re: Nooo...
Míši v televizních novinách jsou České Budějovice..Wow ta baba je k.... *5* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Nooo...
Jééééééééééééééé *1* *14*
Nějaká baba jaga těch je tu dost *15*
jooo je to hnusný *9* hlavně že Mileyně to dovolí chodit s Liamem a to je jí 17 Ashley narozdíl od ní už není teens podle mě -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nooo...
Prejže někoho zabila nebo co a teď jde do vězení..přesně ať si Mileyna strčí někam teho svýho milačka *15* *15*lIAMA a Ashleynku ať nechají BEJT *14* *10*
-
-
-
-
-
-
..
Dobré ráno *14* -
-
Re: ..
Ahooj *4* omlouvám se že jsem tu nebyla ale nebyl ani čas my jsme psaly jednu písemku a ještě jsme dělali nějaké testy..jak se máš vůbec?A co děláš?A co školička? *3* Jo a Míša tě pozdravuje *14* -
-
Re: Re: ..
Ahoj..jj v pohodě..a mám se dobře a ty?? *14* A jsem tu a ty?A škola fajnéé *14* a copak ty? *1* A pozdravuj jí též *14* -
-
Re: Re: Re: ..
To stejný *4* a okis *3* a jsou nějaké newsky o Vaness? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
No jenom psala na twitter že byla s Brittany Snow na vodce a na sushi jinač fotky nejsou *9* tý jo Vany má taky ráda vodku jako já *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
přesně *14* -
Jasně..pro Vanessku všechno *14* *4* -
sakriš *9* já jsem si teď dělala uklid v Candids s 2010 a chci další *14* nebo kdyby Vaness byla na nějaké akci nebo kdyby dojela do Prahy..jela by si?Já určo aji klidně autobusem *14* *14*
-
-
-
-
-
-
..
Tak snad se pokusím *4* no nic já už jdu mamka chce noťas paa *14*
I love Nessyneška *14* -
-
Re: ..
Dobrou noc! *4* *14*
We love Nessy.. *14*
-
-
Podělaná němina ... :'((
Hey musim se jít učit na něminu ... zejtra "zase" už "zase" píšeme ... *9* *9* Kdyby něco tak na icw budu ... *14* *4* To mam zaplý pořád ... ale musim se jít fakt na chvíli učit ... nebo mě zase vyzkouší on mě prostě nenávidí a dělá mi jenom nepříjemnosti *9* *9* *9*
Tak paaaa... snad se ještě dneska vrátím ... *14* *14* *3* *3* *9* -
-
Re: Podělaná němina ... :'((
pááá *4* *14* -
-
Re: Re: Podělaná němina ... :'((
PapiQ *14* *14*
-
-