Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zpráva

Vanessa je nejnejnejlepšíííííííí !!!!!!!!!!!!!
    *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jessica13

best best best

nessy is best je nejlepsi a budeeeeee *14* *14* *14* *14* *3* *8*
  • Vanessa

Vanessa je moc milá a hodná. Byla bych moc ráda kdyby měla koncert tady v ČR. Šla bych na ní 100%. Souhlasím že dá autogram komukoli.Já sama se chystám jí napsat o autogram.
    A ještě něco pro ty co je jim nesympatická atd...: nechďte na sem na její stránky.Nám je to jedno jestli jí nemáte rádi.My sme její fanoušci a máme jí rádi takovou jaká je.Jestli máte někoho oblíbenýh tak si tam choďte. JEŠTĚ JEDNOU TO OPAKUJU! NEMÁTE JÍ RÁDI, NECHOĎTE SEM. TOHLE JE MÍSTNOST PRO FANOUŠKY!! a už to konečně pochopte!
    • vanessa177

Re: Vanessa

jo mas pravdu taky ji miluji *14*
  • vananneh

nessyyyyyyyyyy

♥_I_♥_N_E_S_S_Y_N_K_A_♥
    *14* *14* *14*
    *14* *14* *14*
    • anisek285

Re: nessyyyyyyyyyy

vanneh odepíšeš na můj příspěvek?
  • kajuska4

áá=/

Klid hej Vanesska je všech naše chápete to???I moje je *14* *14*
    • klaruska44

Re: áá=/

tak pravda *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: áá=/

Dobre *1*
      • katuska4

joo *14* *14*
      • kajuska4

ok v poho *14* *14*
  • kajuska4

nejky

vanesska je nejlepšššíííííí *14* ja sem chodim kazdou minutku *14* *14* *3* *3*
  • mileycyruska

for pusi/mišku/

ahojda vím že v neděli odjíždíš a tak se chci s tebou rozloučit *9* *4* vím že si to určitě užiješ! si skvělá a moc ti přeju aby to bylo SUPER!! *14* *9* a zejtra jak sem slyšela bude s tebou rozlučka :( ale já na ní nemohu přijít protože odjíždím na hokej *9* *9* takže míšo nezlob seže tu nebudu užij si to a tímto se s tebou loučím já *9* nemysli na to že nás tu nechháš prostě si to užij sou to jen 2 tejdny

P.S. mám tě ráda *14* *9* *3* *1*
    • puspuspusinka

Re: for pusi/mišku/

Děkujííí, ale stejnak mi budeme moc chybět !!! *14* *9* *14*
      Jo a lidičky asi sem vám to eště neřekla, ale zejtra chci celej den vás všecky tady ... jako rozlučka ... teda pokud se semnou loučit chcete .. *14*
      • mileycyruska

Re: Re: for pusi/mišku/

já nn takže pp *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: for pusi/mišku/

jasnýýý já tu budu *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: for pusi/mišku/

hlavně ty nesmíš chybět Kajuš *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: for pusi/mišku/

AJO *9*
            • puspuspusinka

mno to my nééé ... *9* *9* *9*
            • kajuska4

to já nwm *15* tý jo už si sebe dokážu představit ou jé *9* *15* ale snad tam budeme mít příležitost k netu doufám *15*
            • puspuspusinka

Jasně zlaííínko *14*
              Pořádný rozlučky ... páááni jak to my dvě takový závislačky vydrýíme bez osobek *15*
            • kajuska4

Jo a to jsem chtěla já zase tu nebudu je to až za dva měsíce ale to je jedno kolem 6-10 června jedu ze třídou do Anglie tak tady taky bude rozlučka *14* *14* *4* ju? *14*
            • kajuska4

jj *1* *3*
    • kajuska4

Re: for pusi/mišku/

já tu zítra budu možná jen na hodku odejdu ráno tu budu bratr jde do práce a pak odpoledne jede za holkou kolem 2 tak možná hned odjede a já tu budu a takže se s tebou rozloučím ale MTR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mm

wanessa je nejlepší *14* *14* *14*
  • honey15

Narozky! :-)

Je jasný že sem nikdy naše Van nezajde ae i tak všecko nejlepší k narozkám ! a hlavně at ti to se Zacem vydrží :-)
  • Vanesska a spol.

Pro mě je Vanesska nejlepší herečka a zpěvačka,je moc krásná a sympatická a taky určitě hodná a milá...viděla jsem film Třináctka ve kterém hraje...a taky samozřejmě High school musical 1,2,3...všechny tři díly jsou úúúúúžasnýýýý!!!!
    Chtěl a bych jí znát...chtěla bych znám i Zaca,Ashley,Lucase,Corbina,Monique. ..prostě všechny...myslím,že jsou všichni moc hodný...prostě všechny moooc miluju *14* *14* *3* *4*
    • Re: Vanesska a spol.

Jo já taky a HIGH SCHOOL MUSICAL 3 je hrozně legrační.Byla jsem na něm v kině. *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit