-
?
ahojky fšicí píšící na týhle diskusiiii! je tu někdoo *7* -
-
Re: ?
ahojky,jj ja *4* -
-
Re: Re: ?
achoj
-
-
-
Ahojky Kajuškooo !!! =))
Ahojky Kajuš ... *14*
Už sem se vyspinkala a sem tu *1* -
-
Re: Ahojky Kajuškooo !!! =))
čauky srry já jela za babičkou a koupila jsem si nálepky HSM *4* *14* *3* *3*
-
-
Nikoool xD
No já ti budu říkat Nikky *15* a nebo ti můžu říkat jako tej naší Nikitko, nebo čikitkoo *15* *15* *15* Jáá Nikče ze třídy říkám Čikitkooo ... se to nějak ujaloo,... *15* *15* Ale jinak ti budu říkat asi Nikky *15* *15* -
-
Re: Nikoool xD
řikej mi jak chceš páč je mi to jedno *14* ale já ti buu rikat Mišul :D *14* *14* -
-
Re: Re: Nikoool xD
OK!! *15* *14*
Takže Nikky, to je taký normální *14* *14* *15*
Nojoonoo ... jo a Nikky asi bysi o mě měla něco vědět něco co ti tu každej potvrdí ... *15* *15*
Já sem totiž to největší trdlo na světě a dcl často mi hoodně hrabee... *15* *15* Se mnouu se nudit nebudeš... *15* Doufám ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Nikoool xD
myslim že to fakt asi nehroozí :D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nikoool xD
dík za upřímnost *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Všechno nej, nej, nej
Všechno nej,nej, nej k narozkám! Už si stará baba je ti 20 let!!!!!!! Tag si užívrrj života! *3* *1* *1* *3* -
-
Re: Všechno nej, nej, nej
Komu říkáš stará baba?!Ty jeden komunisto! *16* Vanessa neni stará ty ničemo jeden!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Všechno nej, nej, nej
oproti většině pisatelů,kteří většinou nemají ani 20,tak je to asi myšleno -
Re: Re: Všechno nej, nej, nej
ale to bylo určitě myšleno dobře
-
-
-
-
haló je tu někdo?? *4* *4* -
-
Re: -
čauky já *3* a hezů fotešky si přidala *14* -
-
Re: Re: -
Jooo a tenhle účet věnuju jenom Nessynce takže semka na diskuzi se vždycky přepojim na tenhle účet *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: -
Jj *4* *14* *14* *14* mám se dobře a ty? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: -
No supéééér *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: -
j *4* *14*
-
-
-
-
Re: Re: -
Jooo fatiš roztomilá je Nessynka na tej se Zacem *1* *1* Ta se mi líbí ... *14* No a jak se vede? *14*
-
-
-
Ahojky =))
Achjooo, sem nemocná a celej den ležím v postely, ještě že mám notebook ... jinak bych tu asi nebyla ... *4* -
-
Re: Ahojky =))
už se těším až sem přídete *15* je tu nuda ... *9* *3* -
-
Re: Re: Ahojky =))
Ahojík Míšulko..ou ale už jsem tu. *14* jinač se objevily new Candids Vany *14* šla se projít se svým Shadow a s Brittany..moc jí to slušelo *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky =))
Konečně ... *14* *15* *4* Noo tak já du mrknout ráno ještě asi nebyly, sem se dívala, se juknu ... jinak jak byla na nějakej tej akci s Brittany tak tam teda úplně boží fotky a ten photoshoot to se asi vyblbly stejně jako Ashley s Aly *15* *15* Závidím taky by mě bavilo se ksichtit s nejlepší kamí a užívat si focení ... *15* *14* Tak jo du na ty candids *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky =))
jj *14* moc jím to slušelo Vashleynce milovanééé *14* škoda že jak byly na té akce u bazénu tak že se nevyfotily spolu *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky =))
Jj ale třeba pak někdy nafotí new Shoot *14* a třeba i new filmík třeba o ségrách které loví kluky je to by byl fajnej film s Vashleynkou *14* jj asi Zac furt natáčí nebo nemá čas mno *9* jj Ashleynka se vyblbla *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky =))
No jsou tam spolu ale Nessynka je zrovna natočená na Avrilku *9* Což je škoda ... ale Ashley se tam asi pořádně vyblbla tam měla plavky a mokrý vlasy takže asi skákala do bazénu a pak jak tam fandila ... *15* *15* *14* A škoda že tam Nessy neměla Zaca ... toho sem tam neviděla ... a na pláži kde byla s Ashley a Scttem sem taky Zaca neviděla *7*
-
-
-
-
-
-
ok
Pozdravujetě Petr.. -
-
Re: ok
já jeho tky xD
-
-
Svatba
Zak vanessu pozadal o ruku nekdy zari-rijen se budou brat -
-
Re: Svatba
Když už tak Zac -
-
Re: Re: Svatba
jo?chtely byste jít na vanninu svatbu??? -
-
Re: Re: Re: Svatba
JOOOOOOOOOO *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Svatba
ja takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Svatba
neeeee jen na miley ale vanesa je taky dobrá noo *7* -
neeeee jen na miley ale vanesa je taky dobrá noo -
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO *14* -
Aj JáÁáÁáÁáÁáÁÁááÁá *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
supr holka
vanessa je perfektni herečka a jako zpěvák velmi oceňuji její úžasný zpěv a je taky velice moc hezká a taky bych s ní jak asi hodně kluků chodil jenže šance,že se dostanete do Los Angeles,seznámíte se s ní a ona se rozejde se Zacem Efronem(Zachary David Alexander Efron) je bohužel dost malá takže kluci se trochu vzpamatujte a holky na ni přestaňte nadávat ,protože si myslím ,že je to holka v pohodě a taky proto že na ni většinou žárlíte takže se uklidněte a navíc Vanessa v High School Musical 3 hrát bude takže klid -
..
Nessynky takže je to pravda rozešli se spolu už to i říkají ve videu říká to paní která má vždy pravdu..omg.. *9* -
-
Re: ..
to je tak smutný to je hrozný. *9* -
-
Re: Re: ..
přesně *9*
-
-