-
:p
Hej já s Dominikem chodím.. *14* jsme si to včera,řekli jsi užasná holka,děkuji *14* -
-
Re: :p
nz zlato,jsem i za tebe ráda taky *8* -
-
Re: Re: :p
*14* *14* *14*
-
-
-
:-D
Míííšo *1* *1* zahnout vodku s čajem??? *1* *1* mě není špatně abych byla čajíček *1* *1* -
-
Re: :-D
Noooo... ale myslím že by si nebyla tak mimooo koukni na mě já piju celej den nestea a je mi skvěleee... *1* *1* *1*
No nii hey tak já du taky na kuutěěě... a Míšooo už nic nepíí prosimtě ... *1* *1* *1* *1* pít se má ve školním roce a ne o prázkách, jak jinak bys přežila tu nudu ve škole ... *1* *1* Tak dobrou *14* -
-
Re: Re: :-D
noo ale já piju i ve školním roce *1* *1* a nějak si ty prázdniny užít musím *1* *1* sladkéé sny *4* *3* -
-
Re: Re: Re: :-D
Srry ale nevěděla jsem co psát všic jste se tu bavily o alkoholu no nwm o čem *1* pa Míši *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
to začala Míša *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
hahaha *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
Že prej vodový skřítek *15*
-
-
-
-
-
-
ahojky
ahojky *3* jste tady? *4* -
-
Re: ahojky
Ahojky Péťo *14* -
-
Re: Re: ahojky
wow a už tu máme přes 24 000 komentářů *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ahojky
Wow *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
*15* *14*
-
-
-
Re: Re: ahojky
tak jak se vede? *3* -
-
Re: Re: Re: ahojky
čauky.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
jéé ty jsi tady taky.ahojky *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
Taky *3* -
dneska? *1* celkem fajn a jak ty? *4* -
Jak se máš? *3*
-
-
-
-
-
-
ahoj
Čauky jsem tu naskok protože za chvilec jdem k babi.... je super že Zuzka je zpátky *4* *14* *14* -
=)
A nebo jak jsem te Kajo zduchl na chodbe a ty si spadla a zacala si se silene rechat dosla klara a ja ji zduchl na tebe a ted ha to je laska na veky a pak me zduchl lukas na vas a ze hej svedska trojka
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: =)
Twe já se smala protože jsem věděla že na mně někdo spadne a to byla Kláruška *15* *15* a smála jsem se ještě protože Pepovi šla vidět ůplně celá prdel spadly mu gatě totižž *15* *15* -
-
Re: Re: =)
jo to jsem taky viděla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: =)
*1* *1* hmm...vím vím dneska srandičky byly.. *15* *15* .. -
-
Re: Re: Re: Re: =)
U nás jsou vždy..:D proto tam chodí boží lidi kvůli nám *15*
-
-
-
-
-
vanessa hudgens je doopravdy skvělá .Líbí se mi také např.Miley cyrus ,katy perry a také i courteney cox. všechny takové dobré zpěvačky mám já moc ráda. Jsou doopravdy moc dobré .Takové herečky i zpěvačky jako vanessa hudgens ,shakira ,katy perry atd.jsou velmi dobré. *14* Někdy bych chtěla na koncert Vanessy Hudgens .Podle mne hrála nejlépe v high school musical Gabrilu Montez .moje nej .písnička od vanessy Hudgens je say ok.ta se vanesse povedla .chtěla bych ji nekdy vidět doopravdy .a nejen z videa . doufám ,že bude mít koncertrt v praze.a kdyby ano ,hned bych tam jela na ten koncert.vanessa hudgens je moje asi nej.zpěvačka. *14* *3*
-
Re: ....................
Ona je nejlepší.je skvela herecka i zpevacka..uplne ji zboznuju.. -
dobrou noc
Holky, mějte se krásně, já už půjdu a dobrou noc všem *14* I love Ash+Van *3* papa *4* -
-
Re: dobrou noc
Ok měj se dobrou nocku.. *14* *14* -
-
Re: Re: dobrou noc
páá.. *14*
-
-
-
:-*
Ja proti ni nic nemam :D me se libi jen sem reagoval na tu pipinu co o ni psala ty srack......y :) *4* -
://
holky ta anule22 je anisek!!!!!!! *8* *8* -
-
Re: ://
COŽE!! *7* *16* A jak to víš? *7* -
-
Re: Re: ://
psala to u pizdalky!!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: ://
Tak to je teda pěkná blbka když se tady vydává za někoho jinýho *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ://
taky jsem si říkala že je mi to nějáký povědomý... určo to je ona když to píše na pizdalky diskusi... je to zrádce... *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ://
to ej svinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaa *16* aaaa -
Nechápu !! *16* -
Přesně...neví co chce!!! *16* *8* -
jj je *10* *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: ://
jj!! *16* *16* -
-
A simca2 má hned obrázek jak se pizdalka obímá se Zacem...Ale Zac bude ještě hodně dlouho s NESSYNKOU *13* -
to je.....zas mam kurnik sopa nervaaaaaaaaaaaaaaaaa *8* *8*
-
-
-
-
-