-
Rakousko
Kájuško já jedu v pátek nakupovat do Rakouska a já si jdu koupit i časáky protože jsem viděla že v jednom je plakát Van ale nevím jak se jmenuje sakra *15* a tak jsme si řekli s mamkou jestli nechceš jet s námi a když ne tak aspoň bych ti ho koupila a ty by si mně dala pak prachy a nebo nějaké obrázky *14* *14* *3* -
-
Re: Rakousko
Hej jela vezmu si eura moje mám ještě nějaké *4* a v kolik? *3* -
-
Re: Re: Rakousko
ráno kolem 10 tak jo i am happy hurraaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Rakousko
dobře v 8 vstaneme a můžeme to tu popsat a tak a pak by jste promně dojeli ju?? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Rakousko
Ok platí ještě se zejtra domluvíme ju?
Hej jdeš tedy ve čt do školy??Jak si jdou zaběhat?? *15* Mně se nechce ještě přemluvímmm *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rakousko
*15* *15* *15* -
Přesně my jsme princezny css aby se o nás postarali tak tohle
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Nejdu běhat v zimě jsou blbííí to nám dělají naschvál beztak ajo vlastně vy taky že musíte jaj tohle je na mně mocccc nejdu *13* *15* jsou zlíí místo aby nám pomohli nechaj nás v tom!
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
kikina
zac efron a vanessa hudgens se prý rozešli ... doufám že je to jenom joke :( :( a ještě v den vanessinin narozenin ... doufám že je to jenom fáma :( :( :( : :/ *9* *16* -
-
Re: kikina
jo,taky jsem tu Jobovku četl -
Re: kikina
ne nerozešli jsou spolu byly i spolu na dovči a ták.. *14*
-
-
??
Jak je? *3* -
-
Re: ??
Dobrý a ty? *3* -
-
Re: Re: ??
tky *3*
-
-
-
Ahoj=p
Ahojík je tu někdo?? -
-
Re: Ahoj=p
Ahojky..Jo já.. *14* -
-
Re: Re: Ahoj=p
ják je? *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Ahoj=p
Dobré ty? *14*
-
-
-
-
áá
Nové Candids tentokrát,nejsem všude ale jenom na blbé stránce kde vás tam nepustí takže,až budou na všech přidám je na blog a i sem odkaz *14* *14* -
-
Re: áá
Ale urcite byla kocka ne.. *14*
-
-
ahojík
Čauky jsem tu Kajush.budeme zase kecat jo s kama si vlastně s jakého města?? *3* *3* J..sorry ja jsem se musela na jest a napit a šla jsem si nalepit jeden plakát Nessyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ahojík
Ahoj...jj v poho ja bydlim v Mikulově určitě víš kde to je protože Brno je kousek do mikulova tak pul hodka nebo hodina nwm presne *15* hm...juj...ja mam celej pokoj nalepenej Nessyyyyyyyyyyyyyyy hej ja cu taky bydlet v Brneeeeeeeeeeee moje kami tam chodila na tyrovou kuldovou nebo jak se ta skola jmenuje a ona mi tam chtela domluvit jednoho nadherneho kluka ale uz je to na nic *9* *9* protoze se odstehovala do Mikulova a je to na nicccccccccccccc *9* *9* *9* *9* uz o nem nikdy neuslysim me by nevadilo do jizdet do Brna spis bych si udelala vylet *1* -
-
Re: Re: ahojík
Tyršová Kuldova 38 mysliš juj tam jsem chodila ale mi jsme se stěhovaly jinam na ulici v Brně a chodím na jinačí...Jakého kluka myslíš?Já jsem jich tam moc neznala takže to je jedno *1* ale řekni aspoň jméno ju??Kuji....JUJ..I LOVE NESSYYYYY *14* YY *14* YY *14* Y *14* Y *14* Y *14* Y *14* YY *14* YY *14* YY *14* YMUCQQQQQQQQQ *14* -
-
Re: Re: Re: ahojík
Vím jenom jméno Dominik. *1* ona neznala jeho příjmení aha škoda..jo aspon ti ho popisu:je cernovlasej a nosi pankace *14* je hubenej ma hnede oci je skejtak a je prejze uplne k sezraniiiii *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojík
wow.....tak to fakt už newím..... *9* taky se ti líbí kluci s pankáčem??Mě hrozně moc hlavně ten s naší třídy *3* tý jo:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojík
treba I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* *14* YYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYY -
jj..přesně JE TO DIVNé..JJ NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYMUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* Q *14* *14* *14* *14* *14* *14* mucq mucqinky mucq ZLATISKO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* popíšeme to Kajush aby jsme měli 6000 *7* *15* -
jj me se taky libi kluci s pankacem me se nelibi u kluku kdyz ty vlasy maji hrozne ulizany.. *5* *15* ale fakt to je takove divne kluci s pankacem jsou nejhezci ale zmenime tema o Nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ju *7* *3*
-
-
-
-
-
-
Nej nej
Máš pravdu Vanessa je ta nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej a ta Ashleyna je krááááva všech dob a chce Nesse přebrat Zaca! je to prostě kráááááááááááááááá -
pp
Dobrou noc..Miluji vás..miluji i Vanessku a Ashley *14* *14* -
-
Re: pp
Dobrou noc Klárushko zítra tu buď..paa *14* -
-
Re: Re: pp
dobrou noc *14* *14*
-
-
-
Happy B-Day
Happy Birthday Vanessa, I also have birthday today:D :) *3* -
zdárek
ahoj nessynky helča jsem asi už chodit nebude *9* -
-
Re: zdárek
čauky pročččččččččč *7* *9* -
-
Re: Re: zdárek
já vůbec nevím ona chudák prostě je to na ni moc *9* *9* -
-
Re: Re: Re: zdárek
ne *9* eeee *9* -
-
Re: Re: Re: Re: zdárek
dneska spím u ní v pokoji tak budeme kecat ale mám se vás zeptat proč nemá odejít jeenom důvod tak mi to napište do vzkazů prosím možná ji přesvědčite *3* *9* *3* *3* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdárek
nooo..tak já asik valím mno stejnak tu nikdo není *9* zítra nwm kdy tu budu ale určitě tu budu *15*
I LOVE VASHLEYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: zdárek
já to klidně napíšu sem:
protože jsi naše BFF *14*
MÁME TĚ MOC RÁDI *14*
A nechceme tě stratit!!!!! *14* *13* *14*
-
-
-
-
-