-
Můžete napsat
hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
www.m yspace.com/efronzac
Tady je pak Van
www.myspace.com/vanessahudgens
A tady Ashley
www.myspace.com/ashleytisda le
Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi. -
dite!!!!!
Ahoj v popcornu se pise na lavni strance ze Zac a Vanessa cekaji mimco!!!!ja sem z toho v soku!!!! *8* *8* *8* -
-
Re: dite!!!!!
jo,myslíš,že už něco bude?Nevím,to už se tady povídá aspoň 2 roky,že je nějaké děťátko na cestě a zatím pořád nic. -
Re: dite!!!!!
jj ja ho mam takyyyyyyyyy *14* *14* ten popcorn:-) -
-
Re: Re: dite!!!!!
jj já taky -
Re: Re: dite!!!!!
nn nečekaj já ten popcorn mám taky tam se jenom zaca ptali jestli by chcel rodinu a on řekl že uřčitě s vanessou by chceli mimíí ale až později!!!! -
-
Re: Re: Re: dite!!!!!
Hm.. to budeto nejpostiženější a nejošklivější dítě na světe .. zkrátka celé po mamince!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
...
ty vago..:D kouknu sem a nějaký vzkazy pro terri..:-D takže někdo má stejnou přezdívku ako já... *1* Já se lekla ty voe co to tady žblekotáte pro terri... *5* -
akce
http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1105/calvin-klein-event-64th-ann ual-cannes-film-festival-12-5-2011# add-comment *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: akce
ona je ůůplná kočenda juu *14*
-
-
skvělá zpráva
nessynky víte jak sem vás informovala aby ste hlasovaly pro van a ještě byla druhá a ashleyna 1. ted je to naopak -
-
Re: skvělá zpráva
jůůůůůj skvělýýýýýýýýýýýýýý -
-
Re: Re: skvělá zpráva
já sem šla znovat hlasovat a teď nessynka první nemohla jsem uvěřit pčím už jdu byla jsem tu naskok vyřídit vám tu supr zprávu zítra jedeme k bábrdli na oběd já jit ak nenávidím *16* *16* *16* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: skvělá zpráva
jjnn....xD to snad přežiješ:D -
-
Re: Re: Re: Re: skvělá zpráva
pp mmusííímmm měj te se zítra tu budu zase ráno kolem 9 nějak tak nwm:D
I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: skvělá zpráva
*14* *14*
-
-
-
SUPER!!!
To je skvely ze je ted Van 3.*4* a Van je podle me lepci nez Lady Gaga!! Lady Gaga je podle me jenom letosni hudebni prelud..!!!! Co dokazala Van tk to se proste neda srovnat....nic proti *4* -
-
Re: SUPER!!!
prosim? a co dokazala van? dyt je to akorat produkt dysney kterej naucili tancovat... o tom zpevu se radsi nevyjadruju..vubec ty pisne..a hrani de uplne mimo ni...nebejt toho ze se ten priblblej muzikal nastavoval jak psenicna kase tak by o ni davno nikdo neslysel protoze neco takovyho nikdo neobsadi do normalniho filmu...narozdil od ni lady gaga aspon neco umi...a vysvyhla se diky tomu ze ma talent a ne jako tahle... -
-
Re: Re: SUPER!!!
Slišíš se co říkáš???Ty taky nejsi nejlepší.Kdybys byla nejlepší tak víš všechno.A možná bys slišela co říkáš. *15* *15* *15* *15* .Já chytrá jsem protože mi to skoro všichni říkaj.Ale tobě?To teda nevim. -
-
Re: Re: Re: SUPER!!!
No nic proti Tobě, ale podle toho co tu píšeš, hlavně tedy JAK to píšeš, tak asi moc chytrá nebudeš. -
-
Re: Re: Re: Re: SUPER!!!
aha a podle toho co tady pises ty ses dokonala ze? jen pro tvou informaci ja sem o svym IQ nemluvila...to ta chytra slecna...a v new moon vanessa proste hrat nebude...hotovo...koukni na imdb..jesi vis co to je teda..ale s tvoji inteligenci asi jiste... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SUPER!!!
TAdy budeš asi hloupá ty. To nebylo na Tebe, ale na tu slečnu, co píše, jak je chytrá a přitom tam má hrubek, že je to hrozný. Třeba nebude, ale dostala tu nabídku a o tom tu mluvím. Říkala to na tom youtube a navíc to potvrdila na myspace, takže říkám, že na tom něco bude.
-
-
-
aha a timhle prispevkem si zjevne chtela dokazat jak moc chytra ses vid?? reknu ti tajemstvi...nepovedlo se...priste si na to kup ksandy...nejchytrejsi kozo na svete... *7*
-
-
Re: Re: SUPER!!!
Vanessa má taky talent. Kdyby ho neměla, nebyly by její CD mezi nejvyprodávanějšími. Její hudba je mezi nejvíce stahovanými, takže asi talent má, ne? Já neříkám, že Lady Gaga není dobrá, mně se jen prostě víc líbí Vanessa a její styl hudby. Jen proto, že Ty Van nemusíš, tak jí tu nemusíš urážet. Navíc ten muzikál, o kterém tu mluvíš, je nejpopulárnější v dnešní domě. -
-
je rozdíl v tom, jestli je nejpopulárnější nebo nejpouštěnější... lidi nahoře ho prostě cpou všude, kde můžou... když to vezmeš logicky, hsm je natočený o hrozném problému, který vůbec neexistuje... jenže lidi už neumí chápat knihy, nepochopí složitý zápletky a neumí ani svojí mateřštinu... takže se natočí největší triviálnost hned v několika dílech aby několik malejch holek s otevřenou pusou koukalo na ten hrozněj problém nebo poslouchaly ty písničky "o něčem"... mě je Van vlastně líto, možná je slavná, ale určitě ne tím způsobem, na který by mohla být pyšná... a pokud jí někdo dá vážnou roli, bude to asi jako s paris hilton, protože obě mají tak stejně talentu... dají jí tak jednu roli, protože je teď trochu populární a jakmile přijde někdo nový, nikdo nebude vědět, kdo to je...vanessa je hezká a milá panenka, která nemá nic společného s opravdovým filmem.... vás nikdy nenapadlo, proč tyhle hvězdičky zmizí pokaždé, když se na scénu vrátí hudbeníci jako AC/DC, Bon Jovi, Celine Dion nebo třeba Linkin park.? Vanessa zkrátka není z těch, kteří si můžou dovolit na rok dva zmizet a počítat s tím, že po ní pak ještě někdy nějaký pes štěkne... a to si můžete mít Van rádi, jak chcete, popřít to nejde... mě osobně nevadí, jen jsem realista... -
to, že někdo kupuje její cd neznamená, že má talent, ale třeba to, že je někdo hluchej *5* -
aha nejpopulárnější....v americe to poustej petiletejm detem protoze nikdo starsi na to nemuze koukat to jenom vy ste takovy pipinky...a rada bych videla kde si prisla na to ze jeji hudba je nejstahovanejsi...ja uz o ni dlouho neslysela(nastesti) tak nevim...je to proste pech ale jeji hvezda uz zhasla(snad), zadnej dalsi muzikal a neuchyti se...njn ale vy si ji klidne obdivujete i kdyz netusim za co teda.. *15* -
-
nerozčiluj se, já to taky nechápu, protože to, co dělá ona by zvládla každá zpěvačka... vždyť i v telce když někde vystupuje tak jsou mezi divákama samý holky (což samo o sobě není pro interpreta dobrý) a ještě ke všemu ve věku 6-15... prostě správnej umělec dokáže oslovit lidi klidně od 10 do 60 let... však ony si puberťačky zase najdou jinou hezkou tvářičku, která je na první pohled hrozně hloupoučká... *1* -
A navíc ten film nepouštějí jen pětiletým dětem, jak tu píšeš. Mají ho rádi i lidi vyššího věku. Že se nelíbí Tobě, neznamená, že se nelíbí jiným. -
-
jo a jak tu pises ze uz nactileta nejses tak mi tak ted dost pripadas devce...
-
-
Psala jsem, že je mezi nejvíce stahovanými interprety a mluvili o tom na youtube. Její hvězda rozhodně nezhasíná, právě naopak. Pokud o tom nevíš, bude hrát ve druhém díle stmívání.Neposlouchají jí pouze náctiletí, já třeba už náctiletá nejsem. Neurážej tady lidi, kteří mají Van rádi. Ty zase máš ráda Lady Gaga, ta se zase nelíbí mně, ale nepotřebuji ji urážet, že nemá talent. Takže si dej odchod a choď si na stránky Lady Gaga. Nebo ji mám taky přijít urážet na její stránky? -
-
Pro Tvou informaci, já si bravíčko už dávno nekupuji. A ne, nedočetla jsem se to na nějákem blogu, kde jsou pouze jen a jen spekulace, ale i tomto mluvila na youtube, kde říkala, že tuto nabídku dostala, takže na tom asi něco bude, ne? To, že mám Van ráda, znamená, že jsem náctiletá, nebo že se mi líbí HSM? Tak to jsi poměrně dost na omylu. Klidně jsi mohla být v Americe, já zas byla na premiéře v Anglii a vím, že tam nebyli jen děti, jak ty píšeš. Bydlí tam něco jako moje sestřenice (je trochu vzdálenější přibuzná) takže jsem měla tu možnost tam být a jsem za to vděčná, protože vím, že jim nefandí, "jen" náctiletí. -
klidne di na jeji stranky ja nejsem jeji zarytej slepej fanda...a to ze bude hrat v new moon na to si prisla kde prosimte? asi na nakym tom hodne verohodnym blogu ze? njn...nezapomen si koupit dalsi bravicko kde se o ni doctes vice!...a s tema detma v americe mam pravdu, ja tam byla tak vim o cem mluvim... *9* *15*
-
-
-
-
-
-
Vanessa
Niektori tu hovorite ze je naj spevacka!!! Hahaha!!!!!!!!! *1*
Ja vam nerozumiem....Chapem vase nazory a aj to ze ju mate radi ale to ze najlepsie spieva na celom svete je pekna HOVADINA!!!!!!!!!!!!!! Vy ste asi od nej posadnuti ale napr. taka Aguilera ma, uznajte, omnoho ale omnoho lepsi hlas.
*7* No a moj osobny nazor je taky ze nevie ani hrat a ani tancovat a teda podla mna su jej pesnicky strasne nudne a suche...ja by som asi nevydrzala pocuvt ten jej mecavy a nudny hlas viac ako 10 minut ja by som asi zaspala. *13*
No a ako vsetci vieme ani mudra moc neni *9* -
-
Vanessa
ty si asi kráva ze??...kazdy ma jiny hlas ale vanessa je popularni chapes to??? *14* *14* *14* ....Aguilera je proste nudna i kdyz ma dobry hlas...alee proste neandrtalcum to nejde vysvetlovat...kazdy ma svuj nazor ale tady je muj.. -
Re: Vanessa
Tak to je pravda. Xtina zpívá úžasně, a nějaká Vanessa na ní nemá! Sice nemusím styl Xtiny, ale má talent, který Van nemá.
-
-
bomba
mrknete na tohle... *3* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172
*14* -
♥USA♥
Jsem byla v lídlu a já si koupila něco Americkýho ubrousky a čokoladové kuličky ááách já tam řvala Amerika žijéé a všici čuměli *14* *15* *15* -
-
Re: ♥USA♥
Super já tam jdu zejtra tak si též něco koupím *4* *14* a budu taky řvát si budou myslet že jsme ta samá *15* *15* -
-
Re: Re: ♥USA♥
*15* *15*
-
-
-
....
ahoooj Nessnky *14* *14* co děláte?? *4* -
-
Re: ....
velký nic *15* -
-
Re: Re: ....
čauky *3* mno tak teď jsem dohrála a byly na nákupech jako naše real Vany *1* *14* a už se zasnoubily áá *14* *1* -
-
Re: Re: Re: ....
tak to je skvělý *15*
-
-
-