-
spať spať a spať
ja už idem spať ale verča nie ale asi zachíu ideme tak papa *4*
dobú noc
nessy 4ever *14* *14* *14* -
-
Re: spať spať a spať
jj tak papa -
Re: spať spať a spať
Ahoj a dobrou *3*
-
-
Vanesska
Ježiši ti co o ní řikaj že je cikánka jsou fakt idioti..Ikdyby byla cikánka no a?? Jako co je na tom bejt cikánka,já sice jsem češka ale jako prostě vy vidíte cikány jako lidi který fetujou atd. ale někteří jsou fajn a češi taky fetujou tak co? I Nicol Sherzinger má tmavější plet a taky cikánka neni nebo Leona Lewis taky neni cikánka a má tmavější plet!!!Co je na tom bejt cikán jsou taky lidi ne??! tak se laskavě vzpamatujte!Vanesska-4ever -
-
Re: Vanesska
Naprosto s tebou souhlasím. I když je každej jinej buď původem nebo pletí je to prostě pořád člověk.A ti co to říkají si prostě musí udělat svůj názor aniž by uvážili že jsou taky lidé jako ostatní. *4*
-
-
Vanessa
Ahooj..pokud máte zájem mrkněte se na stránku o Vanesse Hudgens www.oh-missvanessa.blog.cz chtěla jsem to dát mezi odkazy ale nějak mi to tam nejde -
-
Re: Vanessa
Tvůj blog znám :-) je supr
-
-
:)
holky me napadlo že bysme mohly napsat Nessynce dopis do USA když je tady adresa na osůbkách..Co na to řikáte? *3* -
-
Re: :)
jo a já holky vim o nekom kdo umí hodne dobře anglicky a je to holka která má samý jedničky(šprtka-fuj:D) a chodí na doučko z ájiny proste šprt *9* já si myslim ze by nám to napsala,zitra se ji zeptam ju? *4* -
-
Re: Re: :)
jo to by bylo super!To by byla hodná:) [nesnášim šprty ale kdyby to napsala... *1* ] -
-
Re: Re: Re: :)
juj..........Ja ze na mamku Nessynka nam klesa a mamka ze aha...ja tomu moc nerozumim ale chudak Nessy rekla. *9*
-
-
To je dobrej nápad *15* *3* -
-
holky ja umim dobre anglicky ja jsem jednou Nessy napsala a me se to vratilo z5 ale poslu to jeste jednou I LOVE NESSYNKAAAAA *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: :)
Super nápad!!! *4* Jenže si zase budou ty od ... myslet že se opičíme oni taky psali *9* Jenže to už je jejich blbost... *15* Museli bysme tu ale bejt všechny a to už teď vlastně skoro vůbec nejsme *9* *9* -
-
To jo no...poslední dobou sme rádi když sou tady 4 lidi třeba jako *7* *9* *9* -
-
jj přesne nikdo tu neni jen my 3 *9* *9* *9* ..předtim tu u nás byly i ashfans který nadávali na ness ale přispívali nam na návštevnost coz bylo good *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
já tu jseeeeem sory moc holky já jsem byla venku ale ted tu jseeem já umím anglicky
-
-
-
jo a jo od ash..no a to neznamena ze se opicime at si mysli co chteji to je jedno *4* ..kdo umí anglicky? *1* -
-
no pár slovíček ale mohli bysme použít stránku http://prekladacvet.cz/ nebo jak to je *1* *1*
-
-
-
-
i love nessynka mucq mucq
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love nessynka mucq mucq
yeeeeees..I love Nessynkaaa *14* *14*
-
-
bomba
hello mz name is jerry ja ji mam moc rad *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: bomba
myslim ze lidicek kteri ji maji radi je vice *1* *1* *1* -
-
Re: Re: bomba
povíce *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: .,.,.,.,.
Vanesska je faakt super..vyborna herecka a zpevacka!!!!! -
Vanessa je fajn
Ahoj Nessa je opravdu super.Viděla jsem i hsm3 a hrála bezvadně.Moji nej ....:Zac Efron,Vanessa Anne Hudgens,Ashley Tisdale a Miley Cyrus trochu taky jo a taky Katty Pery *14* -
happy birthday bodaj by si zdochla
-
MySpace
Máte rádi Vanessu? Tak jděte na MySpace a uložte si ji do přátel. Zde je adresa www.myspace.com/vanessahudgens Bohužel nemá čas tam moc chodit, byla tam naposledy v listopadu. Ale určitě se také objeví :-) -
-
už jsem tam byla!
Už jsem tam byla a říkám:Co je tam tak zajímavího??? *7* *7* -
-
Re: už jsem tam byla!
Zajímavého je tam, že si můžeš Vanessu přidat do přátel. A pokud umíš anglicky můžeš jí i napsat a ona Ti odpoví. Teď už tam ale dlouho nebyla, protože má hodně práce.
-
-