-
nj
j van mi je strasne simpaticka nwm jak vam ale me prijde ze ma je ma charizma a je simpaticka mam ji rada *1* *14* -
je strašně hezká! *5*
-
a co thak piesne z toho filmu
kuknite http://www.amoniacik.blog.sk/detail -high-school-musical-soundrack-albu m-na-stiahnutie.html?a=552bc423fde8 a9758f4745428d776cbc
thakze thak hadam to zobrazi ak nie navstivte blogisek www.amoniacik.blog.sk ;) *4* *4* *4* *4* *3* *3* -
ju
toz tahle hola je upe nejklasnoucka kez bych byla jako ona :( njn sem jak sem a co vy??:D pls kdo se semnou che seznamit tak pisnete profil na lidech -
Je suuper,hlavně v HSM
Je fakt krássná a super,chtěla bych bejt ona,v tom filmu,totiž,má se,že v něm chodí s Troyem Boltnem a navíc,High S.M. je nej film!!!!!!!! *1* *1* *3* *4* -
blbosti
tak pište blbosti například gjzhguuhzu jo? jinak to nejde -
kraska
vanessa anne hudgens je nej herecka a nej spevacka a taky je nejhezci holka kterou sem kdy videl a klidne bych snou chodil *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
HSM3
Takže HSM3 se začně natáčet 21dubna 2008. Tvůrci počítají s tím, že film bude hotový do dvou měsíců, aby mohl jít co nejdříve do kin, protože tento film je vyjde na 2miliony dolarů, více jak jednička a dvojka dohromady. Opět se bude natáčet v Sant Lake City, Utah. Tentokrát se budou Troy a Gabriella rozhodovat kam na vejšku, každý z nich si vybírá jinou školu, jak to s nimi dopadne? To se dozvíme až ve filmu HSM3 Van má již podepsanou smlouvu stejně tak Zac a Ashley. Zac říká, že jestli bude scénář tak dobrý jak nyní vypadá, tak to teprve bude "nářez" -
-
Re: HSM3
Kruci, teď si čtu, co jsem napsala a je tam chyba. Má to být Salt Lake City *3*
-
-
Vanessa Hudgens-Je fajn
Vanessa je super já ji teda obdivuju *14* -
áá
A co tvůj? *5* -
-
Re: áá
Skvělý..včera byl na pc a psaly si spolu..mucQ.. *14* .. -