-
nerozešli se !!
to je jen tak nějakej kec !! Určo se nerozešli !! KOlikrýt už byly takový články a samí povídání ře se rozcházejí ... a nakonec byly spolu !! Prostě je to jenom blblost !
Ale ináč všecko nej ! *14* -
:(
tak já jedu k babičce *9* budu tu večer tak ahoojky *14* *14*
I love Vanesskaaaa *14* *14* -
-
Re: :(
měj se krásně Míšo *4* *4* pá *4* -
Re: :(
páá *3* *3*
-
-
Je....?????
Lidi jen jsem se vás chtěla zeptat(jakož to megafanoušků Vanessy) jestli je pravda že je těhotná se Zackem?????? *7* *7* *7* -
-
Re: Je....?????
Ne opravdu není!To jsou jenom drby! *4* -
-
Re: Re: Je....?????
ale má o 7let mladší sestřičku,škoda,že ji nikde nechcou ukázat *9* -
-
Re: Re: Re: Je....?????
Myslíš Stellu? ta je vidět celekm dost -
-
Re: Re: Re: Re: Je....?????
a vite ze se jmenuju taky stela vy mi to asi neuverite ale apon to zkusim a piu se jenom s jednim-l *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je....?????
co by ne,ale asi tě pojmenovali spíš po Zázvorkové *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Je....?????
tak už jsem ju našel a taky hraje ve filmu od 7 let už
-
-
-
-
Re: Je....?????
Ne není!! *13* -
-
Re: Re: Je....?????
píše v TV maxu,že nechce dětičky *9*
-
-
-
?
čauvec holky! o čem se budem bavit?? *7* -
-
Re: ?
cauky o Nessy *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ?
OKAY kajush a klarush už to ví holky to jsem zase já a.verunka, pussycat_Dolls,... atd nechcou se mi vypisovat je všechny *15* -
-
Re: Re: Re: ?
jj supeer je super že už máte tolik profílu aspon bude mít nessy nejvíce fans a předběhne mileynu citrusovou!!! *15* *15* *15* *15* (nebo vy ji máte ráda??)-já ne pro mě je jen nessy! -
-
Re: Re: Re: Re: ?
lol cytrus ja ju nenavidim prome je taky jenom NESSYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
*15* *15* *15* jj i love nessy *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Van je nej!
Vanessa je ta nej zpěvačka a herečka.Je 100% lepší než Ashley!!! -
-
Re: Van je nej!
souhlasim Ashlej je hrozne umela a Vanesa je prirozena *13*
-
-
Je to suprová herečka, kterou vidíváme často, ale nejlepší byla High school musical jako Gabriella
-
Si boží moc te mám ráda ale vrat se prosimte k zacku efronovi *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
=)
Jako jsem se dívala na Mileyné novinky a to je trapka jako že jí vadí paparazzi mně by teda nevadily..já bych byla ráda že jsem na fotkách.. *14* *15* -
-
Re: =)
To já též ale kdyby to takhle bylo na Nessy fotkách že by ten paparazzi srazil mamku tak jako no *9* sice Miley nenávidím ale má dcl pravdu.. *1* -
-
Re: Re: =)
jn *5* -
-
Re: Re: Re: =)
hh *15*
-
-
-
-
van
jo van je v poho ma hezky pisnicky a jeste hezciho kluka *3* *3* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *15* *15* -
www.hsmvz.blog.cz
Vše o Vanesse na
www.hsmvz.blog.cz
*3* -
-
Re: www.hsmvz.blog.cz
Skvelej blogisek!! Tady muzete taky pridava Vanessu i kohokoliv jineho koho mate fakt radi!! http://www.prostemulluju.cz/ -
ale skoro žádná rubrika tam nefunguje *9* -
myslis ten pochcanej blog kdyt tam oni pisou sami svinarny a pritom to neni pravda tak treba ten fotoroman zac a vanessa spolu chodej a ashly a van jsou kamosky nebo ashly a vanessa v tom aute jak rikam sou kamaradky tak si tem co se ten blog libi a kdo ho vytvoril at si h o strci nekam
-