-
miss
ne že by nebyla Taťána hezká ale Vanessu bych do miss world volil spíše *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vanesska
Moje nej nej herečka!!!! *1* *1* *4* *14* *14* -
ahojkyyyyyyy!!!
Ahojky lidi jak se tu máte?????? *4* -
-
Re: ahojkyyyyyyy!!!
Ahojííík....jo já fajn copak ty????????????????????????????????? ????? -
-
Re: Re: ahojkyyyyyyy!!!
Ahojky holky jo já taky.....I LOVE VANESSKA!!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ahojkyyyyyyy!!!
taky fajnově......jj přesně i love van!taky dokola posloucháte její písničky.? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojkyyyyyyy!!!
jj tj.....taky Afraid,let's dance,prostě všechny *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojkyyyyyyy!!!
jjooo pa..za 15 minut *1* -
jj supeeer....vendy mi psala na profil že pude taky...tak papa -
Jasně pudu....tak za 15minut ju??? -
přesně...hele Neli deš teďka ven????...se sejdem na zastávce a pak pudem do klubovny....a co ty??? Vendy pudeš s náma??? *1*
-
-
-
-
-
-
Re: ...
Vanessa je moje nejlepsi zpevacka a herecka..je faakt skvela *14* -
suuupiš babenqa
Bombová herečka,speváčka, má prekrásnu farbu hlasu!!! *1* pravda pravda!!!! *3* *14* *14* *4* *1* *1* *4* *15* -
ou yeah..
jsme v Americeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15*
HI VANESSA
HI MY FANS
HOW ARE YOU NESSA?
OH..GOOD AND YOU?
FINE
YEAH.I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14*
OH..I LOVE MY FANSSS *14* *14* *14* *14* *14* BYE NESSA
BYE MY FANS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: ou yeah..
*15* umis perfektne english
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY -
-
Re: Re: ou yeah..
hele já musím KAJUSH jdu se dívat na všecky HSM DÍLY papppa
I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY *14* YYYYY -
-
Re: Re: Re: ou yeah..
jjj paaaaaaaaaaaaaaaaaa *3*
-
-
-
-
vanessa je nej
hele lidi van je nej a když ju nemáte tak rádi proč sem tedy chodíte vi čůráci jo a ještě něco zac a ashley spolu nic neměli a ani nebudou mít a proč asi protože je ash starší a to by bylo fakt dementní za druhé ash kluka má a za třetí v časáku sem četla že zac má rád věrnost takže by byl fakt debil jestli by vanessku podváděl van je neeeeeeeeej a ti co máte rádi ash běžte si zatou kurvou ash *16* *16* *16* van je nej *3* a má fakt uža CD jo a zac a ash sou jen kámoši prej vanesska a náhrada hahahah vi ste asi spadli na hlavu vždyt van je nejhezčí holka kterou sem zatím viděla zac byl a bude mít oči jen a jen pro vanessku a ti dementi co píšou že ash a zac panebože zavolejte někdo sanitku neo se stěch kréténů zblázním *16* *16* -
-
Re: vanessa je nej
Vanessa je nej na světě a nikdo na ní nemá a nenadávejte jí že je mrcha apod.protože vy co to o ní píšete ste větší než ona!!!a nepište tu o ní nic co by na ní nepasovalo ale co je na ní správné a pls nenadavejte bo jí mám ráda jko svou ségru a ne jak vy je moje nej nej nej zpěvačka a herečka !!!!!!!!!!!!!!!!I love Vanessa *14* *14* a nemluvte tu o ní nic špatného *5* *10* bo se vám něco stane *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: vanessa je nej
Jo a ještě Vanessa má ty nejlepší CD na světě i filmy !!!! *14* A mám jí hodně mocinky RÁDA!!papa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
K narozkám
Vše NEJLEPŠÍ k NAROZENINÁM Vanessko *1* *1* *1* *1* -
Hejky napište mi všichni prosím znova do vzakzů vaše ICQ ... já si udělala new, protože ta kráva mi nedá pokoj !!! *9* -
-
Re: ICQ
ok *4* *14*
-
-
Všechno nejlepší k narozkám!
Ahoj chtěla bych ti popřát k narozkám všechno nejlepší a dlouhý život s ZACEM *1*