-
Je překrásná
Je úžasná,nádherná a okouzlující..asi jsem se do ní zamiloval..Je fakt dokonalá *14* -
vanesska
Vanessa je tan nejlelepší a nezajímá mě co si kdo o ní myslí. Kdo si nemyslí, že je super? No myslím, že asi všichni co si to teĎ čtou nebo sou to paka, kerý musejlízt všede *15* -
-
Re: vanesska
No, tak ja ti poviem ze ja teda nemam rada Vanessu ale ty zas nemusis mat rada Ciaru, alebo dakoho koho ja mam strasne rada....
Ale aj ked ja mam rada dakoho ineho, nepisem ti ze si pako len preto ze nepocuvas Ciaru...
No a toto je diskusia kde pisu ludia svoje nazory na Vanessu a nemusia ich mat zrovna take ze Vanessa je ta naj spevacka...
A ako vidim tak vecina ludi hovori ze Vanessa nema ani talent ani rozum... *9* -
-
Re: Re: vanesska
hmm...a ty ten rozum mas??? *1* *1* co lezes na van profil????...lez si na nejaky jiny
-
-
-
twe
to je jedno *4* -
-
Re: twe
jj *15*
-
-
jatak moc dobra jen sem ja sem na koncerte bila ale biloto hesky vonase oblika hesky toneni ver jataky chci a bi sem se oblikala stejne *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *2* *2* *2* *2* *2*
-
MVSMMMR!!
Okay holky,já neodejdu,mám Vás totiž hrozně moc ráda a nechci Vás ztratit,já bych to bez Vás nevydržela,jsme přece PARTA!!!!
MVHMMMR!!! *14* -
-
Re: MVSMMMR!!
Supeeer! Já jsem tak šťastná! *4* Kvůli tomu, že tu zůstaneš *4* Ale taky, přijali mě na obě dvě střední školy..Tu třetí ještě nevim, ale tam stejně jsem nějak nechtěla..Takže úžasný! *4*
MVMMMR Nessynky.. *14* -
-
Re: Re: MVSMMMR!!
to je super *14* -
-
Re: Re: Re: MVSMMMR!!
Taky MVHMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* RRRRRRRRRRRR *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: MVSMMMR!!
a Zuzi gratuluji *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MVSMMMR!!
Ahojky Kajushko.. *4* Děkuju moc.. *14* *4*
-
-
-
-
-
-
tobě?
http://ellegirl.elle.com/teen-fashi on/2011/vanessa-hudgens-nails-day-a nd-night/ mně ty šaty ůplně na milion *14* *14* -
-
Re: tobě?
jo přesně *14* *14*
-
-
Nechápu !!
Jak můžou lidi srovnávat Vanessu a Ashleynu T. Nessa je 100x hezčí!!
Není to žádná platická barbína !!
Mno já nesnáším Ash xD
*16* *16* -
-
Re: Nechápu !!
jj ja ju taky nenavidim *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Nechápu !!
jj aj ja *9* *9* *9* *9*
-
-
-
!!!
..............................hejik holky tazradkyne "anisek" má zase new profil..anule32 nebo neco takovýho...To má jeste od nás jak jsme si delaly hodne profilu tak se po nas opici *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* -
-
Re: !!!
ČŮZA *9* a víš co mě ted napsala že jestli nechu bejt s nou kamí ae já jsem jí napsala že néé že je lhářka a ona hm...som to věděla happy new year kráva jedna ona je asi slovenka som to spíš sem to *15* *15* -
-
Re: Re: !!!
Nessynky bandslam je stáhnutý ae nějak nejde ale skusím to aby to šlo já už musím jdem se chystat ven pp
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* Y *14* YYY *14* Y *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYY -
-
Re: Re: Re: !!!
jj pápec *14* *4*
-
-
Re: Re: !!!
..............................toe čubka *15* *15* *15* *15* *15* ..já jí vždycky napíšu že si s Etibleskama nepíšu..(ted je vyjímka simca2 *15* )
-
-
-
blogísek
Kajushko podíváš se na něco na mým blogu? -
-
Re: blogísek
plomin ale už musím paaaaaaaa -
-
Re: Re: blogísek
podívám...acha tak papiQ *14* *4* -
-
Re: Re: Re: blogísek
jéé díky -
-
Re: Re: Re: Re: blogísek
Nz *14* *4*
-
-
-
-
-
nessyyyyy
NESSYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYY -
-
Re: nessyyyyy
*14* *14* *14* *14* *4*
-