Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VANY JE UZASNAAAAAAAAA *4* .JSI 1111111111111111111111
  • ja budu brecet

me se chce az stoho brecet co ji udelal.vsadim se ze kdyz byla van doma asi mozna taky plakala co ji udelal a ztrapnil. *9*
    • kajuska4

Re: ja budu brecet

*9* *9* me takyyyyyyyy
      • vananneh

Re: Re: ja budu brecet

Jo já sem z toho taky málem brečela!Chudák Van!!Tý muselo bejt hodně trapně!Zajímalo by mě jestli si to třeba v zákulisí s nim Zac vyřídil!Dufam že jo!Kdybych byla Zacem tak mu nakopu prdel kreténovi posranýmu!! *16* *8* *10* *10* *5*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ja budu brecet

jj presne *16* *8* *10*
    • 21.4.1993

Re: ja budu brecet

kdyz jsem to slysela,taky jsem chtela brecet,jak ji ztrapnil..
  • posraná škola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahojky,sorry holky že sem nechodim ale mě ta škola tak kazí náladu!!!!!Zejtra píšem z fyziky a možná z dějáku! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Prostě zejtra je to na prd,musim se učit protože jsem se dneska odpo učit nemohla,já jsem spala protože jsem v noci naspala tak 3 hodiny *9*
    tak pp MVMMMMMMMMFMMR! *14*
    • kajuska4

Re: posraná škola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

čauky jj to je v pohod+ *4*
      • kajuska4

Re: Re: posraná škola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

já jdu taky ale budu online stejnak tu nikdo nní

I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • když se vám Vanny nelíbí tak proc to jsem píšete...tohle je místo pro fanoušky a ne pro nejaky k***y,který ji vůbec neznají
    *16* *16* *16*
  • =)

Ahojky Nessynky.. *4* *14* Jdu vám sem pozdravit, snad se máte dobře.. *4* Já se teď dívám na ,,Táta na plný úvazek" tak tu budu dyžtak o reklamě, jestlu tu vůbec někdo je.. *4*
    • kajuska4

Re: =)

Ahojík Zuzi já jsem taky dívala *4* *14*
      • Re: Re: =)

Fakt? A jak se ti to líbilo? *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: =)

Nádherný... *4* *14* a jak tobě? *4* *14*
          • Re: Re: Re: Re: =)

Mě se to taky mooc líbilo.. *3* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: =)

Promiň já musím měj se krásně...ráno tu jsem MTMR *4* *4* *14* *14*

I love Nessy *4* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: =)

jj *4* *14*
  • klaruska44

xd

Stejné fotky *15* *15*
    • kajuska4

Re: xd

*15* *15* to jsme celé my *15*
  • Vanessaje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

tak neviem čo tu niektory maju za problem .Vanessa je naaaaaajlebsia a ten kto na nu nadava jej len zavidi.ona ma kraasny hlas,krasne piesne,super filmy,uzasne vyzera no je proste 1.je naaaajlebsia Vanesska,Vanesska,Vanesska,Vanesska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vanny je kráska Miluju jí nejvíc se mi líbí v High school musical Miluji tě Vanny I Love YOU :* *14*
  • cool.girl.love

I LOVE NESSY

Ahoj fans Nessynky!!
    Jak se máte????já super jsem tu jen nachvilku...a jak vidím nikdo tu není...škoda!!!
    No tak o čem ste se aspon bavily???Jsou nějáke novinky o Nessynkce???
    Mucíík mucqqq Nessynka slunííííčko!!!Lááááska naše!!!
    Fuuuuj hnus..pizdalka *15* *15* *15* I LOVE NESSY! *14* *14*
    • Re: I LOVE NESSY

ahoj... škoda že tu jsi jen na chvíli... já se mám dobře ale je škoda že se jde už zítra do školy... i like naše nessynka *14* *14*
  • klaruska44

news

Novinky o Ness *7* *14*
    • kajuska4

Re: news

Nejsou ale přej si to aby byly.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit